08 oct. 2018 | 06:15

Aquaman le dă o lecție celor de la Marvel, prin noul trailer extins

VIDEO ACTUALITATE

Aquaman va ajunge pe marile ecrane peste doar câteva luni, iar noul trailer ne arată că ne vom bucura de o aventură spectaculoasă.

Creațiile din universul cinematografic DC nu au fost îmbrățișate de fiecare dată cu același entuziasm din partea publicului larg. În timp ce Wonder Woman a depășit numeroase recorduri pe partea de popularitate și profitabilitate, Batman V Superman: Dawn of Justice continuă să divizeze publicul la câțiva ani de la premieră.

Din ce putem desluși din trailer, iminentul Aquaman pare să se apropie mai mult de potențialul peliculei Wonder Woman. Adevărul îl vom afla abia pe 21 decembrie, când va ajunge în cinematografe, dar pelicula pare să fie spectaculoasă, iar prezența lui Jason Momoa în rolul principal ajută cu siguranță.

Jason Momoa a devenit un brand foarte îndrgăit de public după ce a fost distribuit în primul sezon din Game of Thrones. Între timp, a jucat alături de Sylvester Stallone în Bullet to the Head, dar popularitatea sa a explodat după ce a început să fie implicat în DCEU, din poziția de Aquaman. Înainte să beneficieze de un film omonim construit în jurul propriului personaj, Momoa a mai interpretat rolul de Aquaman în Batman V Superman: Dawn of Justice și în Justice League. 

Iminentul Aquaman va fi regizat de James Wan, cunoscut în egală măsură pentru filme horror ca The Conjuring sau primul Saw, cât și pentru regizarea Furious 7. Cu alte cuvinte, are un pic de fler când vine vorba de a-ți ridica tensiunea.

În urmă cu câteva luni, am mai avut parte de un trailer pentru Aquaman, dar noul clip de aproximativ cinci minute te ajută să înțelegi mai bine povestea filmului. În plus, este interesant de văzut modul în care își folosește puterile speciale și ce procent din acțiunea lung metrajului se desfășoară sub apă. Una peste alta, iminentul Aquaman va fi un spectacol vizual memorabil și are mari șanse să se apropie de realizările celor Marvel din ultimii ani, din prisma încasărilor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele