Apple Watch, cu preț de garsonieră: Ce face gadgetul de banii ăia

Apple Watch, cu preț de garsonieră: Ce face gadgetul de banii ăia

Apple Watch este cel mai popular smartwatch din momentul în care s-a lansat prima generație. Ajuns la cea de a patra serie, cei de la Caviar s-au gândit să-l personalizeze cu pietre prețioase pentru o valoare de achiziție astronomică.

În ultimii ani, tot mai mulți producători serioși de ceasuri s-au aruncat la lansarea unui model de smartwatch. Am văzut modele foarte interesante de la Tag Heuer, Louis Vuitton, Breitling sau Mont Blanc. Și Apple a oferit câteva iterații ale ceasurilor din portofoliu la prețuri absurde, de câteva mii de dolari, din aur masiv – Watch Edition.

Dacă toate cele de mai sus au fost prea ieftine pentru tine sau lipsite de substanță, te poți orienta în orice moment către recent anunțatul Apple Watch Series 4 Caviar. Micuțul ilustrat în imaginile alăturate este spectaculos, include o serie stufoasă de finisaje premium și s-ar putea să-și justifice, într-o oarecare măsură, prețul de achiziție apropiat de cel al unui apartament.

Disponibil în mai multe variante, ceasul Apple Watch Series 4 Caviar poate fi achiziționat cu până la 43.850 de dolari. Micuțul este disponibil în iterații roșiatice, negre sau albe. Nuanța pentru care optezi dictează pietrele prețioase din jurul cadranului de la ceas.

Ceasul efectiv este doar placat cu aur, dar pe margine ai 633 de pietre prețioase cu un diametru de 1,5 milimetri, ca o referință la boabele de caviar. Modelul Apple Watch Series 4 Red Caviar utilizează ruvine pentru decorul carcasei, în timp ce Black Caviar este încastrat în diamante negre.

Cel mai scump dintre toate este modelul al cărui nume se încheie cu White Caviar. Designul aceluia este inspirat de Almas, cel mai scump tip de caviar din lume ce poate fi obținut doar de la sturioni albinoși foarte rari. Pe marginea acelei versiuni a ceasului Apple vei fi uimit de o mulțime de diamante de culoare albă. Acela te costă 43.850 dolari.

Varianta cu rubine se încadrează în doar 37.650 de dolari. În mod surprinzător, aceea este și suma pentru care ai putea să achiziționezi un kilogram de caviar Almas. O casă este de asemenea o alternativă interesantă.

caviar_classic_black_leather__photo8

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: