28 nov. 2018 | 13:30

Cel mai ieftin Netflix din România: operatorul care crede că te „agață” așa

ACTUALITATE
Cel mai ieftin Netflix din România: operatorul care crede că te „agață” așa

Netflix este un serviciu tot mai utilizat și mai apreciat în România, dar un abonament nu este chiar cel mai ieftin. Un operator telecom îți oferă Netflix gratis timp de șase luni dacă te abonezi.

Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, va promova în campania de vânzări de iarnă pachete cu preţuri pornind de la 5 euro nu doar pe telefonie mobilă, ci şi pe segmentul de servicii fixe de televiziune şi internet.

Telekom Romania anunță oferta simplificată 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, bonus 6 luni Netflix cadou și un singur plan tarifar simplificat pentru serviciile Internet fix.

Cei de la Telekom îți promit că-ți poți face abonament mobil, fără perioadă minimă contractuală cu bonus NET 4G nelimitat de la 5 euro pe lună. De asemenea, primești și șase luni de Netflix gratuit dacă ești client nou de servicii integrate (fix-mobil), dar și dacă ai deja servicii fixe și achiziționezi un abonament de servicii mobile.

Serviciile de televiziune și Internet fix pornesc fiecare la 5 euro  pe lună și în acest caz primeșt șase luni de Netflix cadou, cu abonament mobil.

Nu în ultimul rând, poți cumpăra smartphone-uri Samsung în rate fixe, fără dobând și avans zero.

În cadrul ofertei de iarnă, dacă ai cartelă prepaid atunci vei primi în continuare bonus 4G Net Nelimitat la cartelă și, în plus, vei putea câștiga, în cadrul unei tombole, un Samsung Galaxy Note 8, pe zi. În total, vor fi oferite 88 smartphone-uri Samsung Galaxy Note 8. La tombolă poți participa dacă activezi sau reîncarci cartela Telekom cu minim 5 euro credit și trimiți SMS gratuit la 881. Ofertele din campania de iarnă sunt disponibile în perioada 26 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019.

Compania a rezolvat în mare parte problemele de acoperire ale reţelei 4G, aceasta urmând să aibă la finele anului o acoperire de 93% din populaţie, faţă de doar 41% în urmă cu doi ani.