ZTE Blade ZMax este cel mai ieftin telefon cu două camere și senzor de amprentă

ZTE Blade ZMax este cel mai ieftin telefon cu două camere și senzor de amprentă

Într-o perioadă în care ne pregătim pentru lansările de top ale acestui an, cei de la ZTE au lansat ZTE Blade ZMax, un smartphone de invidiat cu preț infim.

iPhone 8, Galaxy Note 8 și noile terminale Pixel vor fi lansate în următoarele două luni. Acestea vor motiva posesorii entuziaști de smartphone-uri să facă investiții semnificative într-un nou aparat. La polul opus de preț, ZTE tocmai a anunțat un dispozitiv care te lasă cu gura căscată și costă mai puțin de un sfert comparativ cu un iPhone 7.

Încă din 2014, cei de la ZTE au făcut un efort pentru a ne arăta că banii nu trebuie să fie un impediment dacă vrei să aduci pe piață un telefon de invidiat. În 2017, au continuat acel trend cu noul ZTE Blade ZMax. Scopul a fost introducerea unui hardware competitiv pe piață la un preț de invidiat. Ca referință, noul gadget va fi disponibil începând cu 28 august la 110 euro.

ZTE Blade ZMax este construit în jurul unui panou cu diagonala de 6 inci și rezoluția nativă Full HD. Printre altele, este cel mai ieftin din lume dotat cu două camere principale care, în tandem, s-ar putea să se reflecte în rezultate similare cu cele ale iPhone 7 Plus. Pe spate, noul Blade ZMax are un senzor de 16 megapixeli color și un al doilea senzor monocrom de 2 megapixeli. Carcasa este acoperită cu un material cauciucat ce ar trebui să sporească semnificativ aderența, utilă mai ales pentru un aparat de 6 inci.

Acumulatorul de 4.080 mAh are mari șanse să te țină departe de priză pe prarcursul zilei. Ecranul este protejat cu soluția japoneză Dragontail, în defavoarea Gorilla Glass. Amatorii de securitate sporită vor aprecia cititorul de amprentă de pe spate, în timp ce doritorii de încărcare rapidă se vor bucura de USB-C. Rămâne să vedem cât de eficienți vor fi producătorii în a-l aduce în alte zone de pe mapamond decât SUA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget