ZTE Blade V7 și Blade V7 Lite vă schimbă părerea despre telefoane ieftine

ZTE Blade V7 și Blade V7 Lite vă schimbă părerea despre telefoane ieftine
13:30 24.02.2016

Pe lângă lansările care au dominat MWC anul acesta, mai multe companii chinezești au venit la eveniment cu smartphone-uri atractive, ZTE Blade V7 și Blade V7 Lite fiind doar două exemple.

Este foarte probabil ca după încheierea Mobile World Congress, să se discute o lungă perioadă de timp despre Galaxy S7 și LG G5. Ar trebui însă să rămână în lumina reflectoarelor și creații de la Huawei, Oppo sau ZTE. Producătorii chinezești cei mai importanți s-au prezentat la târgul de la Barcelon cu câteva dispozitive foarte interesante. ZTE Blade V7 și Blade V7 Lite sunt două exemple de terminale care reușesc să impresioneze utilizatori printr-un raport foarte bun preț/performanță.

ZTE Blade V7 se va acunde într-o carcasă integral metalică, cu o construcție ergonomică ce ajunge până la 3,5 milimetri în cel mai subțire punct al său. Fața sa va fi dominată de un ecran cu diagonala de 5,2 inci protejat cu un strat de sticlă curbată la margini 2.5D. Partea de procesare va fi o combinație între un octa-core de o frecvență necunoscută, 2GB RAM și compatibilitate cu cele mai rapide rețele 4G LTE. Atât pe partea din față, cât și pe spatele aparatului, veți găsi camere PDAF de 13 megapixeli. Amatorii de gesturi se vor bucura de upgrade-ul adus tehnologiei Smart Sense.

ZTE Blade V7 Lite, fratele mai mic al ZTE Blade V7, se va rezuma la un display de 5 inci, aceeași putere de procesare, un cititor de amprente circular pe spate pentru securitate sporită, o cameră performantă și interacțiune prin gesturi Smart Sense.

ZTE Blade V7 va fi disponibil în vara acestui an în Germania, Spania, Africa de Sud, Etiopia și Mexic. În ceea ce privește ZTE Blade V7 Lite, acesta va ajunge în primul rând în Rusia, urmând ca ulterior să se comercializeze în Mexic, Spania, Germania și Tailanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI