A crezut că-și cumpără un iPhone de Black Friday, dar a rămas cu cartofi

A crezut că-și cumpără un iPhone de Black Friday, dar a rămas cu cartofi

Ofertele de Black Friday au fost foarte multe și în acest an, dar tot acum au existat combinatorii care au încercat să facă rapid niște bani din păcăleli.

Conform relatării din acest clip foarte agresiv de pe LiveLeak, o doamnă a fost păcălită în urmă cu câteva zile de Black Friday. Întregul eveniment s-a desfășurat în Wisconsin, Statele Unite. Femeia a văzut un camion marcat cu însemne de Black Friday într-un mod cât se poate de ostentativ. Acesta avea baloane lipite de el și o varietate de alte bannere care te făceau să crezi că este vorba de o promoție ambulantă de la un magazin de încredere.

În momentul în care femeia s-a apropiat de camion, a văzut că acesta era încărcat cu o varietate foarte mare de produse noi, aparatură electronică, haine și o multitudine de accesorii utile. Pe ea a atras-o perspectiva achiziției unui iPhone 6 la un preț infim. Deși smartphone-ul nu este cel mai nou terminal Apple, la 100 de dolari a reprezentat o ofertă foarte atrăgătoare.

Din păcate, după încheierea tranzacției, când femeia a ajuns acasă, a realizat că în interiorul respectivei cutii originale de iPhone 6 erau niște cartofi tocați. Nici măcar nu erau proaspeți, ci oxidați. Partea ciudată este că și-a luat o serie de măsuri de precauție, dar au fost inutile în fața combinatorilor. Înainte să înmâneze niște bani ”vânzătorului”, s-a jucat cu un iPhone perfect funcțional. L-a testat în fel și chip ajungând la concluzia că este original.

În momentul în care i-a înmânat banii, șoferul camionului a luat telefonul, s-a făcut că-l împachetează într-o hârtie și l-a pus într-o sacoșă. O altă sacoșă identică a ajuns însă la femeia care s-a trezit cu cartofi în sacoșă în momentul în care a ajuns acasă și a desfăcut ambalajul. În mod evident, experiența este una traumatizantă, dar ar trebui să funcționeze mai degrabă ca o lecție. Dacă ofertă pare prea bună ca să fie adevărată, cel mai probabil este o păcăleală. Cu ocazia Black Friday, ar trebui să fii și mai precaut decât de obice.

Citește și: