Un concept futurist de Galaxy Note 8 ia ce e mai bun de la Galaxy S8

Este foarte probabil ca viitorul Galaxy Note 8 să-și ia inspirația din Galaxy S8, așa s-a întâmplat de fiecare dată. Acum vedem și un concept realizat în această direcție.

În anii trecuți, smartphone-urile Galaxy S au servit ca inspirație pentre specificațiile și dotările Galaxy Note. Diferența majoră a fost prezența stylusului în ecuație pentru cei care își doreau experiența desenării și luării de notițe într-un format clasic. Inițial, seria Note de gadgeturi a inclus modele de dimensiuni mai generoase, dar diferența de diagonală tinde să devină inexistentă.

După fiascoul înregistrat cu Galaxy Note 7 în ultimul trimestru al anului trecut, mulți au crezut că Samsung va renunța la această serie de dispozitive din cauza reclamei negative. Chiar dacă toate acele terminale au fost retrase de pe piață, la scurt timp după eveniment, compania a confirmat că vom avea parte în continuare de noi Note-uri.

Planificat pentru lansarea în perioada IFA 2017 de la Berlin, momentan nu se cunosct foarte multe detalii despre Galaxy Note 8. Singura constantă va fi suportul pentru stylus și inspirația din Galaxy S8. Pornind de la aceste două elemente, designerul Muhsin M. Belaal Auckburaully a colaborat cu propretarii canalului de YouTube DBS Designing la realizarea clipului de mai sus. Acesta este un video concept pentru Galaxy Note 8. Nu pleacă de la zvonuri sau vreo sursă apropiată de subiect. Este doar materializarea speranțelor creatorilor vizavi de designul viitorului aparat.

În privința detaliilor pe care le putem desprinde din acest clip, similaritățile cu Galaxy S8 sunt evidente. Ecranul domină toată partea frontală a smartphone-ului, cu excepția unor zone discrete în partea superioară și inferioară. În loc să aibă margini curbate pe laterale, acestea sunt un pic mai plate. Pe spate, în acest concept, Galaxy Note 8 integrează două camere principale, în contrast cu Galaxy S8 care s-a rezumat la una singură. În altă ordine de idei, mai avem de așteptat aproximativ jumătate de an până la materializarea, cu un pic de noroc, a acestui concept.

galaxy-note-8-concept-dbs

Alexandru Puiu
12:04 26.04.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video