Standurile pentru televizoare care arată ca niște opere de artă

Standurile pentru televizoare care arată ca niște opere de artă

Chinezii de la TCL n-au venit încă la noi, așa că am fost noi la standul lor de IFA 2017, unde am descoperit că banalele standuri de televizoare pot fi regândite.

televizoare tcl design

TCL nu este o firmă prea cunoscută în rândurile noastre, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să le acordăm atenție. La standul lor de la IFA 2017 am descoperit o gamă destul de mare de televizoare ale producătorului, dar nu m-am concentrat foarte mult pe aspectele tehnice ale display-urilor, ci pe modul în care arată televizoarele.

televizoare tcl design

Din ce în ce mai mulți producători mizează pe margini cât mai subțiri și pe standuri simple, care să folosească un design minimalist. Direcția e una bună, dar asta nu înseamnă că nu se poate și mai bine, renunțând, într-o oarecare măsură, la minimalismul împins la extrem. Dacă o faci cu gust, s-ar putea să dai lovitura, iar asta e impresia pe care mi-au lăsat-o standurile de televizoare de la TCL.

televizoare tcl design

Aceștia aduc diverse materiale în ecuație, fie că vorbim de lemn, de marmură sau de bambus, creând veritabile opere de artă la capitolul televizoare. dacă tot ai o piesă centrală în living room, de ce n-ai vrea să te bucuri de televizor și în timpul în care nu privești la el? Cei de la TCL vor să-ți aducă în casă un dispozitiv pe care să îl admiri atunci când nu te bucuri de imaginea în sine.

televizoare tcl design

Putem spera că vom vedea în viitorul apropiat astfel de televizoare și pe piața din România, pentru că și-ar găsi, cu siguranță, cumpărători care vor un asemenea televizor acasă.

televizoare tcl design

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: