Samsung Galaxy X, confirmat din greșeală chiar de companie

Samsung Galaxy X, confirmat din greșeală chiar de companie
11:38 21.11.2017

Despre Samsung Galaxy X se vorbește deja de câțiva ani, însă pare că ne apropiem de o eventuală lansare, având în vedere noile informații.

Samsung Galaxy X e un telefon destul de misterios, despre care am auzit în repetate rânduri frânturi de informații. Ar urma să fie telefonul pliabil sau un telefon cu două ecrane, poate chiar un telefon cu un design la care nu ne gândim. Totuși, asemenea zvonuri par să se nască mai degrabă din lipsa de detalii concrete, nu doar despre funcții, ci și despre existența telefonului în sine.

Samsung și-a mai băgat coada și în trecut în ceea ce privește zvonurile aruncate pe piață cu privire la telefoane, așa că nu trebuie să ne mire foarte tare că aceștia ar face-o din nou și cu Galaxy X.

Cu toate că nu știm prea multe despre telefon, știm suficiente încât să acceptăm că există sau că va exista în viitor. Cum va arăta, însă, este subiect de pură speculație.

Cu toate acestea, acum vreo două luni, telefonul a trecut pe la National Radio Research Agency, din Coreea de Sud, pentru a fi certificat. Acum, acesta apare încă o dată pe internet, chiar pe site-ul oficial Samsung.

Cei de la Mobiel Kopen au descoperit că există o pagină de ajutor pentru telefonul Samsung Galaxy X, pe site-ul coreean al companiei. Atât pagina de suport, cât și certificarea de la NRRA vorbesc despre telefonul SM-G888N0.

Pe pagina de suport nu apare vreun detaliu despre telefon, dar măcar avem confirmarea că Samsung lucrează la ceva. Vom afla, cu siguranță, mai multe detalii despre telefon în lunile următoare.

Deși unii vorbesc despre o prezentare a lui Galaxy X alături de Samsung Galaxy S9, ar putea fi încă prea devreme pentru o asemenea lansare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI