18 iul. 2017 | 17:10

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus vor prelua ecranele predecesorilor

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S9 și S9 Plus vor prelua ecranele predecesorilor

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus mai au mult până la lansare, dar asta nu înseamnă că acestea nu sunt deja în lucru.

Conform unor surse din piață, noile S9 și S9 Plus ar urma să preia ecranul de tip Infinity Display, pe care îl știm deja de la Galaxy S8 și S8 Plus. Astfel, se pare că deja ar fi fost lansată o comandă de astfel de ecrane cu diagonalele de 5,8 inci și de 6,2 inci, pentru a fi folosite în cadrul noilor smartphone-uri.

Divizia de producție de ecrane a companiei, Samsung Display, pare să fi început deja producția de ecrane Infinity pentru Samsung Galaxy Note 8, care vor avea diagonala de 6,3 inci. În plus, aceștia se vor pregăti astfel și pentru producția de ecrane pentru Note 9.

De asemenea, Samsung caută intens soluții pentru a putea integra tehnologia de senzor de amprentă integrată în ecran. Aceasta ar fi trebuit să fie gata pentru Samsung Galaxy S8, însă s-a dovedit că este mai dificil de integrat decât se credea. Nu se știe nici dacă va fi gata pentru Note 8, dar cu siguranță ar trebui să fie gata pentru S9 și pentru Note 9.

Compania a făcut progrese destul de mari în ceea ce privește integrarea senzorului de amprentă în ecran, dar există în continuare o problemă. Astfel, luminozitatea ecranului în zona senzorului nu este egală cu cea a restului display-ului. Asta n-ar trebui să fie o problemă foarte mare de rezolvat, însă trebuie să așteptăm să vedem progresele.

Firește, e mult prea devreme să speculăm cu privire la specificațiile lui Samsung Galaxy S9 sau ale lui Note 9, dar cu siguranță ambele vor avea un sistem de camere duale, 6GB de memorie RAM și vor veni la pachet cu Android O, relatează sammobile.com.