Samsung Galaxy S8 și S8 Plus apar într-un videoclip

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus apar într-un videoclip

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus sunt din nou vedete, de data aceasta într-un videoclip care ne dovedește că imaginile din trecut sunt reale.

Știm deja cam tot ce se poate ști despre Samsung Galaxy S8, dar asta nu înseamnă că nu suntem entuziasmați atunci când apar noi informații, imagini sau și mai bine, videoclipuri. Cu un clip avem de-a face de această dată, în cadrul acestuia fiind prezentate atât modelul S8, cât și fratele mai mare, S8 Plus, arată sammobile.com.

SE poate vedea destul de clar noul ecran și este clar că senzația de folosire a acestuia este una aparte. Din păcate, cameramanul nu are cele mai bune aptitudini la acest capitol, astfel că aspectul noilor telefoane nu poate fi surprins în totalitate. De asemenea, cele două dispozitive au și carcase, astfel încât nu putem vedea mai bine dimensiunile și spatele acestora. Ecranul, însă, rămâne vedeta noului Samsung Galaxy S8, dincolo de toate funcțiile ascunse în interiorul carcasei.

Din câte se pare, 29 martie va fi data lansării Galaxy S8, cum s-a zvonit de altfel de câteva luni. Evenimentul va avea loc la New York în cadrul Unpacked 2017. Printre particularitățile care vor defini noul aparat se numără un nou asistent virtual, un ecran cu margini insesizabile și un buton virtual pentru accesarea ecranului principal. Pentru prima oară, Galaxy S nu va avea nici un buton fizic pe partea din față.

Mai avem puțin de așteptat până la lansarea lui S8, smartphone-ul prin care Samsung trebuie să treacă aproape complet peste problemele cauzate în toamna lui 2016 de către Note 7. Chiar dacă până la Note 8 mai e ceva, cu siguranță S8 și S8 Plus ne vor ține extrem de ocupați în tot acest timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: