Samsung Galaxy Note 8: Care este prețul vehiculat al telefonului

Samsung Galaxy Note 8: Care este prețul vehiculat al telefonului

Chiar dacă Samsung Galaxy Note 8 va avea un design spectaculos și detalii tehnice foarte bune, se pare că și prețul său va fi unul pe măsură, între 900 și 1.000 de euro. Adică cel mai mare de până acum acum pentru un smartphone de top. 

Deja știm că data lansării este pusă pe final de august. Avem și ceva detalii tehnice, din care ne putem da seama că nu e mare diferența față de Samsung Galaxy S8+.Practic, este un telefon puțin mai bine dotat și care vine la un preț mai mare. E adevărat, modelele Note sunt mai pătrățoase și vin la pachet cu celebrul stylus S Pen, plus aplicații pentru a-l putea utiliza, notează ComputerBlog.ro.

Unii dintre cei care au acces la informații spun că prețul va fi de 900 de euro în Europa, iar alte surse vorbesc chiar despre un preț de 1.000 de euro pe bătrânul continent. Culmea este că în State, de exemplu, va fi de 900-1000 de dolari. Cam acesta e și nivelul anticipat pentru iPhone 8. În unele magazine, telefoanele vor costa și mai scump, special pentru cei care nu se uită la preț și li se pare că merită să plătească oricât pentru cel mai nou model de smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran curbat Infinity Display, similar celui de pe S8/S8+, cu diagonala efectivă de 6,3 inci, nu cu mult mai mare decât S8+ (6,2 inci). Procesorul este același, iar cele mai recente zvonuri vorbesc despre 6GB de RAM. E adevărat că unii chinezi au pus și 8GB de RAM pe telefoanele produse de ei, însă asta nu înseamnă că experiența este neapărat mai bună.

Bateria lui Samsung Galaxy Note 8 ar urma să fie de 3.300 mAh, mai mică decât cea defectuoasă de pe Note 7. Discuția privind camera duală de pe spate rămâne deschisă, unii zic că nu va fi, alții vorbesc despre o cameră duală de 12 megapixeli. Deocamdată nu se cunoaște nimic oficial, iar Samsung nu a făcut declarații pe tema asta.

Citește și: