Samsung Galaxy Note 7 relansat va purta o denumire nouă

Samsung Galaxy Note 7 relansat va purta o denumire nouă

Samsung Galaxy Note 7 este aproape de a fi relansat, după schimbarea bateriilor care au cauzat retragerea inițială de pe piață.

Dispozitivul ar urma să fie introdus pe piață la finalul lunii viitoare, în Coreea de Sud, iar smartphone-ul va avea o baterie ceva mai mică decât a modelului inițial. De asemenea, schimbările includ și un preț nou, mai redus pentru telefonul recondiționat, dar și un nou nume.

Speculațiile din trecut ne-au indicat că smartphone-ul se va numi Galaxy Note 7R, dar un nou zvon care vine de pe site-ul coreean etnews, citat și de androidauthority.com, ne arată că telefonul se va numi, de fapt, Samsung Galaxy Note FE. Cel mai probabil, acesta este un acronim pentru ”Fan Edition”. Într-adevăr, cei care își cumpără varianta recondiționată sunt adevărați fani, având în vedere motivul pentru care smartphone-ul a fost retras de pe piață.

O asemenea strategie este, fără doar și poate, mult mai bună decât a numi telefonul 7R, denumirea având capacitatea de a duce mai departe notorietatea acumulată de Samsung Galaxy Note 7 când au apărut problemele.

Cele mai recente zvonuri legate de prețul telefonului recondiționat arătau că acesta ar urma să fie pus la vânzare cu un preț de 425 de dolari, la jumătate față de prețul inițial, de 850 de dolari. Dincolo de acest aspect, trebuie luat în considerare și faptul că Samsung a exclus ideea comercializării smartphone-ului recondiționat în Statele Unite.

Relansarea Galaxy Note 7 este o manevră destul de controversată în ceea ce privește Samsung, având în vedere că telefonul a ajuns să fie retras pe piață nu o dată, ci de două ori. De asemenea, Note 8 ar putea fi destul de aproape de lansare.

Citește și: