Reduceri eMAG: Oferte de Ziua Muncii, ultima zi de eMAG Crazy Days

Reduceri eMAG: Oferte de Ziua Muncii, ultima zi de eMAG Crazy Days

E 1 mai, adică Ziua Muncii, dar e și ultima zi de eMAG Crazy Days, însemnând că eMAG are reduceri și oferte la toată gama de produse. Dacă nu ești la mare sau la munte, la grătar sau la picnic, poate vrei să te distrezi printr-o sesiune de shopping.

eMAG Crazy Days a însemnat o companie de reduceri lungă, cu tăieri de prețuri de până la 50% la foarte multe produse. Ziua Muncii, adică 1 mai, este și ultima zi de campanie, iar dacă nu știi ce să faci în această zi liberă, poate vrei să arunci un ochi peste catalogul cu oferte eMAG.

Un televizor bun te poate face să te simți de parcă ai fi în vacanță în fiecare seară. Noi am găsit un model cu panou 4K, pentru ca peisajele din filme să arate ca și cum le-ai privi printr-o fereastră. Este vorba despre un model cu diagonală de 108 centimetri de la Samsung. Televizorul promite imagini realiste și sunet de calitate. Are funcții smart, așa că nu vei avea probleme cu găsirea și accesarea conținutului 4K. TV-ul este la reducere la eMAG și îl poți cumpăra, în ultima zi de eMAG Crazy Days, de AICI.

Dacă ți-e poftă de mici, dar nu ai chef să ieși din casă sau să te afumi, comandă-ți un cuptor cu microunde. Înainte să îți dai ochii peste cap și să zici că micii adevărați se fac numai pe grătar, trebuie să știi că modelul găsit de noi vine cu o funcție de grill, așa că micii tăi au toate șansele să iasă delicioși. Cuptorul cu microunde despre care vorbim poate fi cumpărat de la eMAG și are o reducere mare. Îl găseși de AICI.

În cazul în care îți place să te joci, am căutat un laptop de gaming pe care să-ți petreci timpul liber. Acest laptop Lenovo vine cu un design simplu, care nu va impresiona pe nimeni, dar componentele fac din el un laptop de luat în calcul. Are un display full HD de 15,6 inch, un procesor Intel Core i7 de generația a 7-a, model HQ, 8GB memorie RAM, dar și o placă video dedicată Geforce GTX 950M cu 4GB memorie RAM. Este un dispozitiv bun pentru jocuri, cât timp nu speri să te joci la nivel maxim de detaliu, dar și pentru cei care vor să facă editare foto și video. Îl poți cumpăra la reducere de la eMAG, de AICI și, dacă ești din București, îl poți ridica direct din showroom astăzi, ca Ziua Muncii să fie pe cât de distractivă pe cât se poate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: