12 sept. 2017 | 07:28

Reduceri eMAG: laptopuri performante la prețuri bune

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: laptopuri performante la prețuri bune

Unul dintre momentele bune ale toamnei sunt reducerile Back to School, iar eMAG a listat produse noi la prețuri speciale.

eMAG promite reduceri de până la 40% în campania dedicată începutului de an școlar și am aruncat o privire pe lista laptopurilor la preț redus, ca să îți recomand câteva modele. Cele mai multe vin cu procesoare Intel. Îmbucurător e că poți cumpăra la un preț rezonabil un model cu Kaby Lake, a șaptea generație de procesoare Intel.

Reduceri eMAG la laptopuri bune

ASUS X556UQ e un notebook care vine la pachet cu Windows 10 Home și cu suportă pentru citire și scriere DVD-uri. Unui elev i-ar putea veni la îndemână o astfel de dotare hardware. Altfel, computerul are un Intel i7, a șaptea generație, la 2,7GHz, un ecran full HD de 15,6 inci și un hard disk de 1TB, astfel încât să nu-ți lipsească prea des spațiul de stocare. Are și placă video dedicată, în caz că vrei să bagi câte o sesiune de gaming. Poți cumpăra acest model de AICI.

Lenovo IdeaPad 310 vine tot cu Intel i7 Kaby Lake la aceeași frecvență ca cel de mai sus, dispune de 8GB memorie RAM și 1TB de stocare. Placa video dedicată este Nvidia de 2GB și ecranul este full HD cu o diagonală de 15,6 inci. Îl poți cumpăra și la pachet cu un mouse optic de la Lenovo. Acest laptop e disponibil AICI.

ASUS A550VQ este la un preț mai mic față de cele de mai sus, dar tot oferă dotări hardware care îl pot face o unealtă utilă celor mai mulți utilizatori. Are un procesor Intel i5 Skylake la 2,3GHz, cu 4GB de memorie RAM și 1TB de stocare. Placa video este o Nvidia cu 2GB de memorie și ecranul e de 15,6 inci. Poți cumpăra modelul acesta de AICI.

Tot de la ASUS există versiunea A556UQ, care dispune de un procesor Intel i7 la 2,7GHz și e a șaptea generație. Are 4GB de memorie RAM, o placă video dedicată Nvidia GeForce 940MX cu 2GB de memorie și spațiul de stocare este de 1TB, Are și DVD-ROM, pentru toate discurile pe care ai vrea să le scrii. Ecranul este full HD de 15,6 inci. Acest laptop poate fi cumpărat de AICI.

Dacă vrei un laptop pentru un elev care, în curând, va fi student, atunci te-ai putea uita la Acer Aspire F5, care nu-ți distruge bugetul. Vine cu Intel i5 la 2,5GHz Kaby Lake, are 4GB de memorie RAM și 1TB  de stocare, iar placa video dedicată este o Nvidia GeForce 940MX cu 2GB. Ecranul este de 15,6 inci și are DVD-ROM încorporat. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

Nu putea lipsi dintr-o listă cu laptopuri recomandarea unui model de la Dell. Acesta în cauză este și la un preț foarte bun, dar și cu câteva caracteristici hardware excelente. Astfel, are un procesor Intel i5 Kaby Lake la 2,5GHz, 4GB de memorie RAM și un ecran de 15,6 inci. Spațiul de stocare este de 500GB, ai suport pentru scriere și citire DVD-uri, iar placa video dedicată e un AMD Radeon R5 cu 2GB de memorie RAM. Laptopul este disponibil la preț redus AICI.

Lenovo IdeaPad 100 este unul dintre acele laptopuri care-ți oferă majoritatea porturilor de care ai avea nevoie, inclusiv unul pentru cablu de Ethernet. Ca hardware are un procesor Intel i5 Haswell la 2,6GHz, 4GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 500GB. Are și placă video dedicată, o Nvidia GeForce 920MX cu 2GB de memorie. Ecranul este de 15,6 inci. Poți cumpăra acest laptop de AICI.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele