05 sept. 2017 | 18:08

Cum ar arăta politicieni din România ca personaje în Game of Thrones

ENTERTAINMENT
Cum ar arăta politicieni din România ca personaje în Game of Thrones

Game of Thrones, cunoscut și ca Urzeala Tronurilor în România, este un serial pe val. Așa că ți-ai putea imagina lejer politicieni în el.

Game of Thrones și-a încheiat de curând noul sezon. A doborât ceva recorduri de audiență, a fost la un moment dat peste pornografie, dar a și avut din plin probleme cu hackerii care au reușit să fure din servere HBO date importante, de la scenarii la episoade încă nedifuzate. Ai putea spune însă că toate acestea au trecut și că lucrurile merg înainte.

Dacă House of Cards ar putea fi aplicat lejer pe ce se întâmplă în mediul politic din România, cum ar fi să introduci în Urzeala Tronurilor diverse personaje importante din România? Și cum serialul e despre manipulări, lupte pentru putere, diverse clanuri mai interesate să ducă războaie decât să construiască ceva, atunci politicienii sigur s-ar potrivi la fix pe serial.

Nicușor, care creează conținut și-l publică pe-o pagină de Facebook și pe un canal de YouTube (deci și vlogger), a trecut prin Photoshop câteva poze cu politicieni din România și capturi de ecran din Game of Thrones. Iliescu, Vanghelie, Băsescu, Iohannis nu lipsesc, dar și-a făcut loc și Laura Codruța Kovesi, pentru că a devenit deja un om important în coșmarurile unora dintre politicieni.

Cât încă mai aștepți următorul sezon Game of Thrones, aruncă un ochi peste manipulările foto făcute de Nicușor. Sper doar să nu rămâi prea mult cu imaginile acestea în cap, că ar fi păcat de serial. Toată colecția de imagini o găsești pe pagina lui de Facebook.

Game of Thrones Victor Ponta

Game of Thrones Traian Basescu

Game of Thrones Marian Vanghelie

Game of Thrones Iohannis

Game of Thrones Ion Iliescu

Game of Thrones Emil Boc

Game of Thrones Elena Udrea

Game of Thrones Nicusor Dan

Games of throne Codrfuta Covesi

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele