Orange anunță un pachet nou de servicii. Ce prețuri au noile opțiuni

Orange anunță un pachet nou de servicii. Ce prețuri au noile opțiuni
15:46 26.09.2017

Orange anunță Love. Altfel spus, și mai în detaliu, sunt pachete cu servicii complete prin care ai acces la funcționalități pe care le-ai avea separat.

Clienți Orange cu abonamente pentru servicii mobile pot să aleagă serviciul de internet prin fibră cu viteze de download de până la 300Mbps pentru care ar plăti opt euro pe lună. Dacă fac asta, primesc gratuit serviciul de televiziune, cu o ofertă de 54 de canale. De asemenea, au acces și prin aplicația Orange TV Go.

Pentru serviciile de televiziune, clienții pot opta pentru cel mai mare pachet de programe, cu 119  canale. Asta mai costă trei euro în plus pe lună. Și tot pentru aceeași sumă pot avea internet cu o viteză gigabit, adică 1Gbps.

Odată cuOrange Love, clienții mai primesc și de două ori mai mult internet mobil față de traficul inclus în planul lor tarifar existent. Familiile care au deja două sau mai multe abonamente Orange, odată cu pachetele Orange Love, primesc 50GB internet mobil în fiecare lună pentru divertisment pe toate dispozitivele.

Serviciile din pachetele Orange Love sunt incluse pe aceeași factură și oferă acces la un serviciu de suport comun. Poate fi apelat la numărul scurt 300, zilnic, între 7 și 24.

Serviciile fixe ale Orange au venit în urmă cu peste un an. Acestea cuprind internet prin fibră optică, voce și televiziune prin cablu. Primele orașe în care a intrat oferta au fost Cluj, Iași și Timișoara. Noua ofertă a fost lansată sub numele Orange Home. Totodată, operatorul a detaliat și Smart Home, un serviciu care le permite clienților să aibă grijă de locuință, de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla casa, având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei WiFi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI