Nokia 3310 va fi disponibil într-o variantă de 1700 de dolari

Nokia 3310 va fi disponibil într-o variantă de 1700 de dolari

Cel mai mediatizat telefon lansat în cadrul MWC 2017 a fost Nokia 3310. Cu o configurație actualizată și un design simplisit, aparatul s-ar putea să facă valuri în piață.

Pe lângă trei smartphone-uri competitive cu Android, HMD Global a anunțat la Barcelona un al patrulea telefon doar de vorbit. Acesta din urmă este intitulat Nokia 3310 și e menit să fie o referință către unul dintre cele mai populare telefoane create vreodată. În versiunea inițială, 3310 a fost considerat un gadget de top.

Nokia 3310 va ajunge în magazine în câteva săptămâni la un preț de aproximativ 50 de dolari. Datorită interesului foarte mare pentru aparat și a faptului că foarte mulți utilizatori business au în continuare o sensibilitate pentru telefoane doar de vorbit, o compania rusească a anunțat o versiune de 1700 de dolari a aceluiași gadget.

Versiunea de Nokia 3310 ilustrată în imaginea de mai sus nu este mai rapidă sau mai capabilă decât modelul de 50 de dolari. În schimb, va fi acoperită cu materiale prețioase și va integra o serie de detalii menite să-i crească valoarea. Cei de la Caviar au lansat acest model, aceeași companie care în trecut s-a mândrit cu versiuni exagerat de scumpe de iPhone și Galaxy S.

Caviar Nokia 3310 Supremo Putin, la fel ca celelalte modele de telefoane îmbrobodite de Caviar, este un omagiu adus liderului suprem al Rusiei. Acesta va avea o carcasă realizată dintr-o combinație de aur și titan. Marginile vor fi realizate din aur, iar fața lui Putin se va vedea de la distanță pe spatele aparatului înconjurată de numele său complet – Vladimir Valdimirovitch Putin. La bază, pe o plăcuță din același material prețios pot fi citite în chirilică versuri din imnul național al Rusiei.

În același moment în care noul Nokia 3310 va ajunge pe piață, versiunea celor de la Caviar va putea fi de asemenea achiziționată. În plus, aceasta din urmă va fi livrată cu o cutie din lemn lăcuit de culoare roșie.