Noile HP Pavilion X360 sunt mai rapide și suportă interacțiunea cu stylus

Noile HP Pavilion X360 sunt mai rapide și suportă interacțiunea cu stylus

HP Pavilion X360, una dintre cele mai populare serii hibride de la HP tocmai a avut parte de o actualizare importantă sub forma suportului pentru stylus.

După Lenovo, HP continuă să fie una dintre cele mai profitabile companii din domeniul sistemelor portabile. Într-o piață în care vânzările de PC-uri continuă să scadă sau, în cel mai optimist caz, să stagneze, este mai important ca niciodată să menții viu interesul posibililor clienți. Mai mult decât atât, trebui să fii un pic mai curajos și să aduci pe piață sisteme cu funcții interesante, chiar dacă nu ești sigur că vor atrage atenția utilizatorilor.

Prin intermediul celei mai noi familii de sisteme Pavilion X360, compania americană speră să fi creat hibride menite să se preteze într-o varietate foarte mare de scenarii. În plus, datorită flexibilității deosebite în privința configurației hardware, surprind o plajă foarte mare de bugete.

În continuare, seria de sisteme HP Pavilion X360 este definită prin abilitatea de a se rabata la 360 de grade în jurul balamalei. Astfel, aceste portabile pot fi folosite ca tablete sau se pot utiliza în prezentări, ascunzând tastatura. Complet nou este suportul pentru utilizarea de stylusuri. Noile notebook-uri X360 sunt disponibile cu diagonale de 11,6, 14 și 15,6 inci. O absență notabilă este diagonala standard de 13,3 inci.

Modelul entry level din noua gamă începe de la 399 de dolari pentru 11,6 inci și include un procesor Pentium N4200 cu 4GB RAM și un spațiu de stocare de 500GB. Un pic mai sprintene și mai scumpe sunt modelele mai mari. Saltul la diagonala de 14 și 15,6 inci se reflectă în procesoare Intel Core i3, Core i5 și Core i7 de ultimă generație, un port USB C și, în funcție de buget, SSD-uri și panouri de înaltă rezoluție.

Sistemele standard HP Pavilion au beneficiat de asemenea de un upgrade la noile procesoare Intel, dar pot fi achiziționate și cu AMD în diagonale de până la 17 inci. Prețurile pentru ele încep de la 600 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: