Netflix te lasă să-ți descarci show-urile preferate pe Windows 10

Netflix te lasă să-ți descarci show-urile preferate pe Windows 10
07:30 04.04.2017

În urmă cu câteva luni, posesorii de terminale cu iOS și Android au putut descărca filme și seriale de pe Netflix. Respectiva funcție a ajuns acum pe Windows 10.

Mai ales ca utilizator de laptop, este foarte probabil să întâmpini situații în care nu ai acces la o conexiune online. Asta nu înseamnă însă că tebuie să rămâi fără o sursă de divertisment. Din acest motiv, cei de la Netflix facilitează descărcarea de filme și seriale pe care să le vizionezi offline. Respectiva funcție a fost introdusă la finele lui 2016 pe iPhone, iPad și Android, dar nu era foarte clar când vom vedea acceași funcție în aplicația Netflix pentru Windows.

Vestea bună a sosit, iar cei care folosesc aplicația universală Netflix pentru Windows 10 se pot bucura de posibilitatea descărcării de conținut video. Aplicația este gratuită în Windows Store în format UWP și poate fi instalată de orice utilizator de Windows 10. În momentul în care o pornești după instalarea noii versiuni, ar trebui să vezi o notificare legată de posibilitatea download-ului de show-uri.

Pentru că nu este disponibilă întreaga colecție de filme, spectacole și seriale pentru descărcare, în meniul principal al aplicației vei găsi o secțiune nouă intitulată For downloading. În plus, clipurile care pot fi descărcate, vor avea un buton cu o săgeată în jos care să evidențieze această particularitate în momentul în care le afișați pagina de detalii.

Ca regulă generală, tot conținutul original creat de Netflix este disponibil pentru download. La acesta se adaugă destul de multe filme și seriale create de alte studiouri, cu mențiunea că lista va fi îmbogățită odată cu trecerea timpului. O mare parte dintre documentarele create de BBC disponibile pe platformă pot de asemenea să fie vizionate fără o conexiune activă la internet.

Merită reținut că, deși vorbim de o aplicație universală pentru Windows 10, Netflix pentru Windows 10 Phone și Xbox One nu include aceeași funcționalitate de download descrisă mai sus, cel puțin momentan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI