11 mai 2017 | 16:30

LG X Power2 este soluția pentru cei care își doresc o baterie foarte mare

ACTUALITATE
LG X Power2 este soluția pentru cei care își doresc o baterie foarte mare

Anul acesta am avut deja parte de câteva lansări importante de telefoane de top. LG X Power2 nu intră în această categorie, dar reușește totuși să-ți atragă atenția.

După LG G6, Galaxy S8 sau Huawei P10, LG tocmai a lansat oficial dispozitivul său perfect pentru cei care nu vor neapărat o configurație de top, dar își doresc un smartphone atrăgător cu un acumulator generos. Dezvăluit inițial la MWC 2017 la începutul anului, LG X Power2 vine la pachet cu un acumulator de 4500 mAh și abia acum începe procesul de propagarea în piață.

În timp ce unii utilizatori aleargă după cel mai rapid procesor și cea mai mare cantitate de memorie RAM, sud coreeni de la LG au lansat un smartphone ce reușește să fie relevant printr-o combinație inteligentă de design atrăgător, o configurație hardware decentă și abilități de captură peste medie. LG X Power2 nu vrea sub nici o formă să fie un concurent pentru LG G6 în portofoliul aceleiași companii, dar își va găsi cu siguranță locul în sufletul amatorilor de LG. Popularitatea sa va depinde de parteneriatele pe care le vor semna sud coreenii cu operatorii de telefonie.

Doritorii de LG X Power2 ar trebui să poată pune mâna pe noul smartphone în următoarele săptămâni în Europa, America Latină și majoritatea țărilor asiatice. Momentan nu are un preț oficial de achiziție, dar având în vedere configurația hardware, probabil că se va încadra între 250 și 300 de dolari nesubvenționat.

LG X Power2 este construit în jurul unui ecran HD de 5,5 inci. La interior, ascunde o combinație dintre un octa-core tactat la 1,5GHz, 2GB RAM și o memorie internă de 16GB ce poate fi extinsă prin microSD-uri. Partea de captură este asigurată de o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală, pentru selfie-uri de 5 megapixeli. Vine preinstalat cu Android 7.0 Nougat, dar punctul său forte este acumulatorul de 4500 mAh care s-ar putea să te ajute să-l ții departe de priză vreo două zile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele