21 feb. 2017 | 14:19

LG G6: producătorul confirmă specificațiile camerei foto

ACTUALITATE
LG G6: producătorul confirmă specificațiile camerei foto

Dacă doar acum câteva zile compania LG confirma zvonurile cu privire la specificațiile flagship-ului LG G6, aceasta nu vrea să lase totul la voia întâmplării și dezvăluie și caracteristicile camerei foto ale dispozitivului.

O nouă informație oficială emisă de compania coreeană ne anunță că modelul LG G6 va avea în componență camere cu unghi larg (atât cea frontală, cât și cele două principale). Deși aflăm că cea pentru selfie-uri va avea o deschidere de 100 de grade, producătorii nu ne oferă informații cu privire la rezoluția acesteia, conform gsmarena.com.

Cele două camere, poziționate pe carcasa din spate a dispozitivului, vor avea rezoluție de 13 megapixeli. Una dintre ele va avea lentilă cu o deschidere de 125 de grade și va lucra în tandem cu cealaltă pentru a-ți oferi posibilitatea de a realiza fotografiile pe care ți le dorești. Dispozitivul va avea mai multe moduri de fotografiere, incluzând aici raportul de 18:9 (care îți permite să te folosești de întreaga dimensiune a ecranului)  și raportul 1:1, despre care LG menționează că este ideal pentru surprinderea cadrelor pentru posturile de pe Instagram, dar și pentru realizarea panoramelor.

Chiar și atunci când nu fotografiezi la 18:9, lățimea mare a ecranului va fi întrebuințată la capacitate maximă și îți va afișa pe una dintre laturi ultimele imagini capturate. Un alt lucru cu care se mândresc producătorii este posibilitatea de a combina de la două la 100 de imagini din galeria foto pentru a realiza GIF-uri.

Deschiderea de 125 de grade a camerei principale a smartphone-ului poate surprinde aproape tot ce se află în câmpul vizual al unei persoane, ceea ce înseamnă că vei putea să fotografiezi tot ceea ce vezi cu ochiul liber.

LG G6 va fi lansat la finalul lunii februarie la MWC 2017 și, din informațiile pe care le cunoaștem până în prezent, va veni cu un display de 5,7 inch, cu o rezoluție QHD. De asemenea, va fi dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 și va avea rezistență la apă și praf.