12 iun. 2017 | 14:20

Lamborghini are o echipă specială de mecanici pregătiți să îți sară în ajutor dacă ți-ai lovit mașina

ACTUALITATE
Lamborghini are o echipă specială de mecanici pregătiți să îți sară în ajutor dacă ți-ai lovit mașina

Știm foarte bine că trăim în epoca on-demand și că toate mijloacele de entertainment care se învârt în jurul nostru se încadrează perfect în acest tipar. Însă muzica sau filmele nu sunt singurele domenii care se railază noilor trenduri. Lamborghini are o echipă de patru mecanici pregătiți să zboare către tine dacă ți-ai lovit Aventador-ul. ”Doctorii zburători”, așa cum sunt ei supranumiți, sunt rezultatul unei colaborări dintre producătorul italian de automobile și Boeing.

Lamborghini Aventador este realizat dintr-o monococă din fibră de carbon care este extrem de greu de reparat. Materialul este unul foarte pretențios și este nevoie de o echipă de mecanici deosebiți care să se priceapă extrem de bine la așa ceva. Observând cererea pentru astfel de reparații high-end, Lamborghini și Boeing au creat o echipă de patru specialiști care zboară până la tine și îți repară Aventadorul atunci când ai nevoie de servicii de calitate superioară.

Toți cei patru mecanici sunt certificați să repare și avioane Boeing de ultimă generație. Asta înseamnă că au cunoștințe extrem de ridicate în ceea ce privește lucrul cu fibra de carbon. Aceștia sunt chemați on-demand de către dealerul de Lamborghini de la care ghinionistul client și-a achiziționat automobilul. Ei vor examina în primă fază poze relevante din care să-și dea seama cam cât de rău este lovită mașina. Dacă ei decid că daunele sunt reparabile vor aștepta OK-ul clientului pentru a veni să remedieze problema, notează Digital Trends.

Pentru a avea acces ușor la unelte, Lamborghini a plasat câteva ”cufere”, kit-uri de lucru cu fibra de carbon, în câteva locații strategice din lume cum ar fi Orientul Mijlociu, SUA sau Asia. Fibra de carbon care este destinată pentru înlocuire este depozitată la -18 grade Celsius pentru a preveni deteriorarea ei. Doctorii zburători ai lui Lamborghini au reparat până acum 45 de mașini în numeroase orașe, printre care și Londra sau Beijing.