Lamborghini lucrează la un bolid de lux cu patru uși

Lamborghini lucrează la un bolid de lux cu patru uși
George Stanciu
15:57 10.10.2017

Poate că pare surprinzător, dar Lamborghini are în plan să lanseze un automobil de lux cu patru uși, ceva mai diferit față de bolizii de până acum.

Piața automobilelor de lux îți oferă o mulțime de variante din care să o alegi pe cea mai potrivită dacă vrei o mașină de top cu patru uși. Există variante ca Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo sau Maserati Ghibli, iar Lamborghini pare să vrea să intre pe această piață de automobile.

Imaginea de mai sus prezintă un concept al unui viitor Lamborghini cu patru uși. Compania ar avea deja în lucru mașina, iar aceasta ar trebui să se lanseze undeva în 2021. Dacă data de lansare rămâne aceasta, atunci automobilul ar trebui să ajungă pe piață după SUV-ul Lamborghini Urus.

Dacă zvonurile actuale se adeveresc, atunci Lamborghini ar avea parte de o a patra serie de modele, alături de Huracan, Aventador și SUV-ul Urus. Totodată, noua mașină cu patru uși ar putea ajuta compania să-și atingă scopul de dublare a volumului de vânzări ”în următorii ani”. Brandul susține că moștenirea este importantă, iar Urus este o trimitere către SUV-ul LM002, lansat de producător acum ceva ani.

Autocar susține că modelul pregătit pentru producție are motorul așezat în față, patru uși și patru locuri. Schematica a fost folosită și pentru conceptul Estoque, din 2008, acesta fiind tras pe linie moartă pentru a aduce Urus pe piață înainte.

Un automobil cu patru uși lansat de companie ar putea crea o punte între modelele exotice și SUV-ul care urmează să apară pe piață. Ultimul autovehicul cu patru locuri, care nu era SUV, lansat de companie, era modelul Espada, din anii ’60.

loading...