iPhone X versus un ciocan: cât de rezistent este prețiosul telefon

Unul dintre cele mai dureroase ritualuri la care este supus un nou iPhone implică supunerea gadgetului la o serie de teste de anduranță, iar iPhone X respectă tradiția.

Au trecut doar câteva zile de la lansarea oficială a noului smartphone Apple, dar telefonul cu preț de pornire de 1000 de dolari a trecut deja printr-o serie de teste. A fost demontat de cei de la iFixit pentru a ne evidenția detaliile din interior, iar acum a sosit momentul să vedem cât de andurant este exteriorul.

Clipul de mai sus a fost publicat pe canalul de YouTube al celor de la TechRax, dar o simplă căutare relevă mult mai multe clipuri cu un conținut similar. Având în vedere că în România îl cumperi cu minim 5400 lei, dacă ți se face pielea găinii în timpul vizionării, este perfect normal. Cel mai probabil, majoritatea celor care l-au făcut bucăți de dragul vizionărilor pe YouTube, aveau asigurare la aparat. Din cauza stocurilor foarte limitate, este însă foarte puțin probabil ca o unitate de schimb să fie livrată prea curând.

În ceea ce privește testul efectiv de anduranță, în cazul clipului de mai sus, iPhone X a fost supus unui nivel suprinzător de mare de agresivitate. Inițial, creatorul clipului a încercat să-l zgârie cu un cuțit ascuțit printr-o serie de mișcări rapide. Telefonul a rezistat cu brio. În partea a doua, același gadget a făcut față destul de bine loviturilor de ciocan. Din păcate, în timp ce spatele este un pic mai rezistent la șocuri, nu au fost necesare prea multe lovituri pentru a desființa partea din față.

În definitiv, clipul este unul destul de distractiv, iar dacă te gândești să investești bani într-un iPhone X te ajută să-ți dai seama cât de bine face față la șocuri. Luând însă în calcul prețul, dacă nu ai foarte multă încredere în abilitățile tale de a nu-l da de pământ, mai bine investești într-o husă anti-șocuri.

10:23 06.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video