Un magazin Apple fals a strâns o coadă generoasă la iPhone X

Lansarea iPhone 8 nu s-a mai reflectat în cozile de pe vremuri în fața magazinelor Apple, dar iPhone X se pare că a generat un pic de nerăbdare.

Cozile la iPhone X au apărut în Statele Unite de acum câteva zile, având în vedere că vineri, pe 3 noiembrie, primele exemplare au putut fi achiziționate din magazine. Interesul a fost atât de mare pentru aparat, încât au ajuns să se comercializeze pe eBay tichete de precomandă. Cele câteva magazine care au înșelat sistemul și au livrat exemplare mai devreme au alimentat obiectul de activitate al samsarilor de pe piața neagră.

Pentru că mulți își dau seama că un telefon precum iPhone X poate fi mult mai valoros dacă îl ai înainte de lansarea, un grup de improvizație din New York s-a decis să facă o glumă practică. Rezultate au fost surprinzător de amuzante. După ce au personalizat o gură de metrou cu însemnele Apple și părea că este vorba de un nou Apple Store, mebrii trupei Improv Everywhere au început să iasă pe stradă din respectiva stație de metrou cu ceea ce părea să fie noul iPhone. Entuziasmul palpabil al acelor persoane vizavi de ”noua achiziție” a generat imediat o coadă în fața falsului magazin.

Pentru ca experiența să fie completă și verosimilă, persoane echipate cu uniforma angajaților Apple au fost puse în fața ”magazinului”. Câțiva clienți falși au fost puși la coadă. Un logo imens Apple, foarte similar cu cel întâlnit la majoritatea Apple Store-urilor, a fost instalat pe laterala unui lift de sticlă ce cobora la metrou în intersecția Park Avenue și East 23rd Street din cartierul Manhattan. Nu mai puțin de 50 de persone au fost angajate în realizarea farsei, dar numărul celor care s-au lăsat păcăliți a fost mult mai mare.

Când erau întrebați ce se întâmplă, membrii echipei de improvizație Improv Everywhere afirmau că Apple a deschis un nou magazin, deoarece Apple Store-ul emblematic de pe Fifth Avenue se află în reparații. Pentru a amplifica efectul, cei care ieșeau din ”magazin” primeau sacoșele albe și erau aplaudați de falșii angajați. Întregul moment poate fi văzut în clipul de mai sus.

Alexandru Puiu
10:24 04.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video