Noul HP Spectre 13 îți aduce noile procesoare Intel într-o carcasă infimă

Noul HP Spectre 13 îți aduce noile procesoare Intel într-o carcasă infimă

Seria de notebook-uri HP Spectre 13 a fost dintotdeauna impresionantă, dar noua generație este mai sprintenă ca niciodată datorită noilor procesoare Intel.

Dacă îți dorești un notebook de invidiat care să nu fie creat de Apple, ai câteva opțiuni demne de toată atenția încă de acum câțiva ani. Dell XPS 13 și HP Spectre 13 îți fură privirea indiferent dacă ai sau nu o fascinație pentru tehnologie. În plus, au niște configurații hardware actualizate anual, chiar dacă schimbările de design sunt infime spre inexistente comparativ cu generația anterioară.

De această dată vorbim de cea mai nouă serie HP Spectre 13, vârful de gamă al celor de la Hewlett Packard și notebook-ul de top pentru cei care vor să se bucure de Windows 10 departe de birou. Marele atu al noului model constă în integrarea procesoarelor Intel Core de generația a opta. Ca de obicei, în funcție de buget, poți opta pentru o configurație mai ieftină sau mai scumpă, dar oricum te lasă cu gura căscată.

Surprinzător de subțire și aproape tăios la colțuri, micuțul este foarte atrăgător la doar 10,4 milimetri grosime. Față de modelul de mai bine de un an, noul HP Spectre 13 reușeste să fie un pic mai mic per ansamblu datorită ramei foarte mici a ecranului pe toate părțile. În plus, acum poți achiziționa această jucărie într-o variantă alb ceramic cu accente discrete aurii, o combinație care va atrage cu siguranță foarte mulți fani. Până și cablul de alimentare și încărcătorul sunt albe la acea versiune.

HP se mândrește cu faptul că acesta este cel mai subțire notebook dotat cu un panou sensibil la atingere. Opțional, poți da niște bani în plus pe un ecran cu o rezoluție nativă 4K ce nu era disponibil în trecut.

Prețul de start pentru cel mai nou Spectre 13 este de 1.300 de dolari și va putea fi achiziționat începând cu 29 octombrie. Pe lângă un procesor Intel Core de generația a opta, îl poți lua cu 16GB RAM și un SSD de până la 1TB pe PCI Express. Autonomia specificată a sărit de la 10 ore la 11,5 ore, indiferent de configurație, iar bateria se încarcă în 30 de minute până la 50%.

Citește și: