Noul hibrid de la Dell rezistă la cele mai agresive teste de anduranță

Noul hibrid de la Dell rezistă la cele mai agresive teste de anduranță

Ilustrată în imaginile alăturate este cea mai nouă și mai rezistentă tabletă de la Dell care poate folosită cu sau fără o tastatură ce-i completează stilul.

Dell a avut dintotdeauna niște jucării foarte andurante în portofoliu. În trecut însă, toate acele modele au fost fost lansate sub brandul Dell XFR. Noua creație dezvăluită în urmă cu câteva zile în Statele Unite ale Americii este un Dell Latitude 7212 Rugged Extreme.

Extrem de rezistentă, tableta se ascunde în spatele unui ecran Full HD de 11,6 inci. În funcței de buget, poate fi achiziționată cu procesoare Intel Core de generația a șasea sau a șaptea. Cu alte cuvinte, nu se va livra cu cele mai noi, mai rapide și mai eficiente procesoare Intel anunțate în urmă cu câteva săptămâni. Restul configurației hardware poate include 8 sau 16GB RAM și un spațiu de stocare de la 128GB până la 1TB în format SSD. Opțional, poți face o investiție în două baterii externe de 34Wh.

Implicit, fiecare sistem Dell Latitude 7212 este livrat cu Windows 7, pentru a se preta în mediile corporate, în care se utilizează în continuare aplicații ce nu au fost actualizate pentru cel mai nou sistem de operare Microsoft. Ca referință, aparent, noile tablete Dell au licență de Windows 10, dar li s-a făcut downgrade la Windows 7. Astfel, dacă ai făcut deja investiția, e bine de știu că poți trece la Windows 10 pe viitor.

Sistemele de dat de pământ nu au fost niciodată foarte subțiri, iar acest Latitude nu este o excepție de la regulă. Are 2,5 centimetri în cel mai gros punct. În schimb, este semnificativ mai finuț decât modelul anterior. Are 1,28 kilograme, similar cu un MacBook Air, față de cele 1,62 kilograme pe care le-a avut versiunea mai veche, fără să fie mai mic sau mai mare din punct de vedere estetic.

Tableta va fi disponibilă la prețul de 1.900 de dolari începând cu zilele următoare, dar prețul crește cu ușurință dacă îți dorești și dock-ul cu conectică suplimentară, tastatura fizică, un mâner andurant și alte câteva periferice la fel de rezistente pentru tableta însăși.

dell-7212-rugged-extreme

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: