Google și Levi au creat geaca inteligentă de blugi: Levi`s Commuter

În cursa după gadgeturi smart dintr-o varietate foarte mare de domenii, Google și Levi au făcut publice detaliile pentru prima geacă inteligentă.

După telefoane inteligente și case inteligente, creatorii celor mai populare perechi de blugi s-au decis să anunțe o colaborare cu Google pentru prima geacă inteligentă. Ducând ideea de purtabile la un cu totul alt nivel, Levi`s Commuter x Jacquard ar putea fi primul produs de acest gen. În plus, este departe de a fi vorba de un prototip futurist pe care veți putea pune mâna peste cinci ani.

Prima geacă inteligentă detaliată în clipul de mai va ajunge în magazine în toamna acestui an la prețul destul de accesibil de 350 de dolari. Rezultatul unei colaborări începute în urmă cu mai bine de doi ani, acest produs pare a fi primul dintr-o seria întreagă de haine inteligente ce vor fi lansate în anii ce urmează.

Conceptul care a stat la baza Jacquard este realizarea unei suprafețe sensibile la atingere de forma unei geci. Practic, prin intermediul gesturilor realizate cu degetele pe mânecă, puteți interacționa cu smartphone-ul aflat în buzunar sau puteți întreprinde o serie stufoasă de alte acțiuni.

Geaca inteligentă Levi`s Commuter x Jacquard creată în colaborare cu Google a fost detaliată pentru prima oară la SXSW 2017, deși în trecut au mai ajuns online câteva informații despre ea. La prețul de 350 de dolari, aceasta va veni cu conectivitate Bluetooth. Din câte se pare, partea de electronică va fi integrată în interiorul manșetei și tot acolo va fi și zona sensibilă la gesturi. Astfel, în timp ce pedalați puteți să ajustați volumul muzicii, puteți schimba melodia, răspunde la un apel sau puteți obține informații GPS. Cum era de așteptat, funcționalitatea swipe-urilor poate fi personalizată în funcție de activitățile pe care le întreprindeți cel mai mult sau care vă sunt cele mai utile.

Alexandru Puiu
08:13 13.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video