eMAG deschide showroom nou în România și debutează cu reduceri

eMAG deschide showroom nou în România și debutează cu reduceri

eMAG anunță deschiderea unui nou showroom în România, într-un oraș din provincie, iar evenimentul e marcat de reduceri.

eMAG inaugurează un showroom nou în care vei găsi peste 1.000 de produse expuse, de la 100 de branduri, pe o suprafață totală de aproape 900 metri pătrați. Acesta va fi oficial deschis pe 12 octombrie și este cel mai mare showroom din provincie. Sorin Dinu, Retail Director eMAG, estimează că acest nou punct de lucru va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual.

eMAG a ales Timișoara pentru această extindere în provincie și este al doilea oraș, după București, în care are două showroom-uri. Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017. De la începutul anului, a mai deschis câte un showroom în București și în Sibiu. eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. Iar în aceste zile derulează campania de reduceri Stock Busters și te poți bucura de ea indiferent de locul în care locuiești. Aici vezi reducerile eMAG pentru telefoane și aici poți consulta ofertele eMAG pentru laptopuri.

În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală și în Timișoara și câte un showroom în Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești și Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești. Noul punct de lucru este pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 2-5, dar mai important este că vor fi reduceri în ziua inaugurării.

eMAG anunță că, în perioada 12-15 octombrie, oferă reduceri exclusive, de până la 45%, pentru diferite categorii de produse, de la electrocasnice și electronice până la produse de îngrijire personală. Clienții care vor plasa comenzi direct în acest showroom eMAG vor putea achiziționa produsele în 12 rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături partenere. Oferta completă o poți consulta aici.

Citește și: