11 oct. 2017 | 10:32

eMAG: Reduceri și oferte în a doua zi de Stock Busters

ACTUALITATE
eMAG: Reduceri și oferte în a doua zi de Stock Busters

eMAG continuă campania Stock Busters, iar în a doua zi de reduceri, poți găsi câteva oferte interesate, iar cele de mai jos pot fi un reper destul de bun.

Reduceri eMAG de Stock Busters: Telefon mobil HTC U Play

HTC U Play îți pune la dispoziție un ecran Super LCD, cu diagonala de 5,2 inci și cu rezoluție Full HD, dar și cu o cameră foto performantă, cu senzor de 16 MP, capabil să înregistreze 4K. Telefonul este dotat cu un procesor octa-core, care rulează la 2 GHz, dar și cu 3 GB de memorie RAM. Ai la dispoziție 32 GB de stocare, iar dacă vrei un card micro SD, telefonul ”știe” să citească până la 2 TB. Smartphone-ul are o baterie de 2.500 mAh, care ar trebui să te țină cel puțin până seara. Toate detaliile despre HTC U Play, dar și reducerea de 45%, sunt disponibile AICI.

Stock Busters la eMAG: Apple iPad 9.7″, 32GB

Tableta Apple iPad vine cu un ecran cu diagonala de 9,7 inci, iar rezoluția panoului Retina Display este de 2048 x 1536 pixeli. Tableta vine și cu un procesor A9, marca Apple, dar și cu 128GB de spațiu de stocare. Tableta are o cameră secundară de 1,2MP, care filmează HD, dar și o cameră principală de 8MP cu f/2,4. Toate detaliile despre tableta Apple iPad le găsești aici AICI, unde găsești și discountul de 10% față de prețul inițial.

Reduceri eMAG: Brățară fitness Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung Gear Fit 2 Pro e o brățară de fitness care-ți poate servi drept asistent personal. Este rezistentă și la apă, așa că dacă ești înotător, poți face câteva ture de bazin cu brățara la mână, fără vreo problemă. Dacă îți faci un obicei din a purta brățara, aceasta îți va monitoriza constant pulsul, pentru a-ți oferi informații care să te ajute să iei deciziile potrivite în materie de sport. Aceasta are câteva aplicații încorporate, create pentru a te ajuta să-ți desfășori activitățile așa cum îți dorești. Brățara are o reducere de 9% și poate fi găsită AICI.