Black Friday s-a terminat, dar eMAG are reduceri mari tot weekendul

ACTUALITATE
Black Friday s-a terminat, dar eMAG are reduceri mari tot weekendul
18 nov. 2017 | 22:28

Black Friday la eMAG s-a terminat, dar la fix vine o campanie: Crazy Days. Ți-am adunat niște telefoane din ea, ca să vezi ce reduceri prinzi.

Retailerul continuă reducerile pentru acest weekend. Magazinul online a vândut mult, peste cât și-a propus, iar dacă tu nu ți-ai cumpărat nimic, poți profita de noua campanie retailerului.

[related]

Mai jos ți-am adunat cele mai bune oferte la telefoane din Crazy Days, de la modele Samsung la iPhone, în funcție de ce ai vrea. Ține însă cont că oferte excelente sunt și la Huawei.

Reduceri ca de Black Friday pentru iPhone

iPhone e cel mai iubit și detestat telefon, dacă te iei după critici de pe net. Este însă și un dispozitiv foarte bun. Retailerul online listează în noua campania de reduceri un iPhone 7 32GB negru la un preț cu 17% mai mic și de care ar trebui să profiți repede, până nu se duce stocul.

Există și un iPhone 7 Plus de 128GB, tot negru. Campania retailerului îl aduce la un preț mai mic cu 12%. Acest iPhone e rezistent la apă și praf, are o cameră foto foarte bună și chiar și în 2017 este un telefon excelent pe care îl poți cumpăra la preț mai mic în campania Crazy Days.

Oferte eMAG pentru telefoane cu Android

LG G6 a fost unul dintre telefoanele premium lansate în primăvară și acum vine la preț mai mic la eMAG. Are un ecran excepțional, două camere foto și un spațiu de stocare de 32GB, iar în campanie îl găsești cu o reducere de 36%.

Dacă vorbim de telefoane din 2017, nu pot să nu mentionez din campania magazinului un Huawei P10. Are două camere, are spațiu de stocare de 64GB, vine în nuanța Prestige Gold și în campania Crazy Days îl cumperi cu doar 1.899 de lei (reducere de 26%).

N-ar fi o listă cu recomandări de pe eMAG fără un Samsung cu preț redus. Acum e cazul de un Samsung Galaxy S7 de 32GB, negru, pe care îl ai la Crazy Days cu un preț de 1.999 de lei, adică redus cu 31%.

Din seria „telefoane bune de buget“, trebuie să te uiți la Samsung Galaxy A5 (2017). L-am recomandat și de Black Friday din catalogul magazinului și prețul mic continuă. Arată ca un Galaxy S7, e mai nou, mai ieftin și acum îl poți cumpăra la un preț redus cu 39%.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele