eMAG vine cu oferte excelente în primul weekend din decembrie

eMAG vine cu oferte excelente în primul weekend din decembrie

eMAG a promis pentru ziua națională, cu începere înainte și încheiere după, o gamă bogată de oferte. Sunt valabile și peste weekend, așa că dacă vrei să-ți faci un cadou ai avea ce produse la preț mic să alegi. 

Pentru 1 decembrie, eMAG a anunțat campania „Marea Unire a prețurilor mici” și au fost incluse produse din toate categoriile. Ai electrocasnice, electronice, dar și telefoane pe care să le faci sau să ți le faci cadou. Multe dintre categoriile listate de eMAG au prețuri similare celor de Black Friday, așa că n-ar trebui să regreți dacă n-ai cumpărat atunci.

Oferte eMAG de care poți profita în primul weekend din decembrie

eMAG listează cu o reducere de 31% cel mai bun telefon al Samsung din 2016: Galaxy S7. Poți să cumperi acum la un preț mic un telefon cu 4GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și un ecran AMOLED impresionant de 5,1 inci. Mai mult, telefonul rezistă la apă și praf, iar producătorul plănuiește o actualizare la ultimul Android. Telefonul e disponibil la eMAG cun o reducere de aproape 1.000 de lei.

Lenovo încă mai crede în computere 2în1, iar în acest sens are modelul Yoga 720-13IKB. Este un dispozitiv ultraportabil, cu procesor Intel i5-7200 din generația Kaby Lake (rulează la 2,5 GHz) și specificațiile mai includ un ecran IPS de 13,3 inci, cu rezoluție full HD. Este și tactil. Computerul are 8GB de memorie RAM, dar și 256GB de spațiu de stocare pe SSD. Laptopul e disponibil aici spre achiziție la preț mai mic.

Dacă vrei să prelungești sărbătoarea de 1 decembrie, la eMAG ai preț mai mic și la un produs Allview, probabil că cel mai cunoscut brand românesc. Allview P9 Energy are o baterie imensă de 5.000 mAh, 64GB spațiu de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli. Deși autonomia iese în evidență, are și ecran AMOLED de 5,5 inci full HD, 4GB de memorie RAM și suportă două cartele SIM. Prețul acestui telefon este redus cu 25% la eMAG.

Poate ar trebui să profiți de ofertele eMAG și pentru  schimba televizorul. De la Philips ai modelul 55PUS6482/12 cu o diagonală de 139 de centimetri, în timp ce rezoluția este una de top, adică 4K. Vine și cu tehnologie Ambilight, luminile fiind dispuse pe trei laturi, iar ecranul vine și cu tehnologie HDR, ca să te bucuri de imagini de calitate. În cadrul reducerilor de 1 decembrie, poți găsi televizorul la un preț special.

O surpriză în campania de reduceri eMAG este un telefon de la ZTE. Modelul Axon 7 Mini vine cu 32GB spațiu de stocare, 3GB de memorie RAM, suport dual SIM și un ecran de 5,2 inci full HD AMOLED. Acest telefon poate fi cumpărat de la eMAG cu o reducere de 34%.

Am zis că este o campanie de reduceri la toate categoriile, așa că nu lipsesc electrocasnicele. În acest ca, am ales una dintre cele mai mari reduceri. E vorba de-o combină frigorifică Arctic, denumită AK60320+, cu un volum de 295 litri, clasa energetică A+ și disponibilă în nuanță de alb. Prețul e redus cu 37% și eMAG încă mai listează că e în stoc.

Campania eMAG cu actualele reduceri a pornit la final de noiembrie și se va termina după acest weekend. Dacă vrei să mai prinzi ceva, aceste două zile sunt cele mai bune.

Citește și: