06 ian. 2017 | 12:53

Dell Canvas 27 All-in-one este unealta perfectă pentru creativi

VIDEO ACTUALITATE

Creatorii de conținut multimedia și amatorii de grafică pe computer pot apela cu un încredere la noul Dell Canvas 27 pentru nevoile lor creative.

Microsoft și-a anunțat în urmă cu aproximativ jumătate de an intrarea în domeniul all-in-one-uri-lor cu un sistem atrăgător dedicat în special designerilor și celor care vor să deseneze. Tot pentru realizarea de conținut digital într-un mod cât se poate de intuitiv, Dell Canvas 27 a fost prezentat zilele trecute la CES 2017.

Târgul de tehnologie de la Las Vegas din prima săptămână din 2017 a fost o ocazie unică pentru marile companii din tech să iasă la interval cu produse noi și prototipuri. Nu toate vor ajunge produse comerciale, iar unele au ajuns în fața presei doar pentru a se desluși un pic mai bine interesul pentru ele înaintea unor investiții semnificative în linii de producție.

Pe lângă primul all-in-one cu 10 boxe și un un display 4K, Dell a detaliat un alt sistem atrăgător cu numele Dell Canvas 27. Acesta din urmă vine la pachet cu un display de 27 inci QHD sensibil la atingere amplasat la orizontală prin care utilizatorii pot interacționa la prima mână cu propriile creații. Acesta este certificat Adobe RGB din punctul de vedere al gamutului afișat, iar datorită celor 20 de puncte individuale la care este sensibil, mai multe persoane pot colabora în același timp la o singură lucrare. Pentru anduranță și confort vizual, panoul este mat și protejat cu Corning Gorilla Glass.

Dell Canvas 27 are 8,4 kilograme, iar partea de jos pe care vă manifestați creativitatea este menită să funcționeze în tandem cu un al doilea ecran vertical pe care îl folosiți pentru inspirație, verificare sau orice altceva. Inclus este și un dispozitiv circular multifuncțional pe care îl puteți folosi pentru a interacționa mai rapid cu interfețele diverselor programe de design. Implicit, acesta din urmă funcționează în suita Adobe Creative Collection. Momentan nu se știe când va ajunge pe piață, dar demonstrația de mai sus este convingătoare.

dell-canvas-27_CES17_01

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele