În curând, vei putea să-ți pui un cover video pe profilul de Facebook

În curând, vei putea să-ți pui un cover video pe profilul de Facebook
10:59 26.04.2017

Dacă te-ai plictisit de un cover standard pentru profilul de Facebook, vei avea posibilitatea să-ți pui un cover video. 

Facebook nu oferă foarte multe opțiuni de personalizare a profilului, iar asta nu poate decât să ne bucure, deoarece a trecut vremea hi5 și MySpace, unde cu toții ne întreceam ca să vedem cine are cel mai colorat profil. Lucrurile s-au schimbat acum, toți ne conformăm profilului albastru și avem destul de puține opțiuni prin care să ieșim în evidență.

Clipurile video ar urma să fie cea mai nouă opțiune de personalizare, iar cu ajutorul noii funcții, vei putea să îți adaugi un cover video pe profilul de Facebook, în locul clasicei fotografii statice.

Momentan, funcția este disponibilă doar în variantă de teste și este oferită pe câteva pagini. Aceste pagini au acum un mic videoclip la cover în loc de fotografie, scrie wersm.com. Una dintre paginile care a adoptat acest nou sistem este cea a serialului Narcos, proiect care s-a evidențiat întotdeauna prin marketingul făcut pe social media.

Posibilitatea de introducere a unui cover video în profiluri ar urma să fie adăugată ulterior, probabil după ce se produce o adoptare la scară largă a funcții pentru pagini. Rămâne de văzut ce popularitate va avea noua funcție în teste, urmând ca Facebook să ia o decizie despre folosirea ei în continuare.

Clipurile de profil au fost introduse acum un an și jumătate, însă funcția nu a fost folosită de foarte mulți utilizatori. Cu toate acestea, asta nu i-a împiedicat pe cei de la Facebook să o păstreze în cadrul site-ului.

Etichete:
loading...