Cum muți în albume fotografiile postate pe Facebook

Cum muți în albume fotografiile postate pe Facebook

Ar trebui să fie mult mai simplu decât atât. Din acest motiv s-ar putea să nu știi cum muți în albume fotografiile postate pe Facebook.

Cei mai mulți dintre noi petrec ostentativ de mult timp pe Facebook. Dacă vezi la o masă dintr-un bar câțiva prieteni și unul a risipit mai mult de câteva minute cu ochii în telefon, este foarte probabil să stea pe cea mai populară rețea de socializare. Cu peste două miliarde de utilizatori activi, Facebook își actualizează în permanență site-ul și aplicațiile de mobil.

Cu toate acestea, există în continuare discrepanțe între volumul de opțiuni pe care le ai la dispoziție în aplicația de mobil omonimă și în versiunea web pe care o accesează posesorii de laptopuri și desktopuri.

Scenariul este simplu. Ai postat o serie stufoasă de fotografii pe Facebook și a devenit din ce în ce mai dificil să găsești rapid o imagine când ai nevoie de ea. Într-o astfel de situație, cel mai bine ar fi să creezi un album și să începi să-ți adaugi în el fotografiile deja postate. Din păcate, dacă te confrunți cu o astfel de situație și vrei să înveți cum muți în albume fotografiile postate pe Facebook, primul pas este să te duci la un computer. Funcția pe care o voi detalia mai jos nu există sub nici o formă pe Facebook pentru Android sau iOS.

Pe un laptop sau desktop, folosind browserul tău preferat, infră pe Facebook și accesează-ți pagina ta de profil. Din fotografii, du-te la Fotografii cu tine sau Fotografiile tale și fă click pe oricare dintre poze. Cu imaginea afișată pe ecran, te interesează Options sau Opțiuni, în dreapta jos. Din acel meniu contextual, alege varianta cu Mută în alt album. Imediat îți va apărea o fereastră pe ecran și poți alege albumul dorit în care vrei să apară poza.

Opțional, poți apăsa pe butonul de la capătul de jos al listei pe Creează Albumul, în cazul în care dorești ca respectiva imagine să-ți apară într-un album nou. Introduci numele albumului și confirmi cu Save. Dacă ai optat pentru pentru adăugarea unei imagini într-un album existent, este suficient să apeși butonul Mută Fotografia, iar procesul se finalizează instant.

Citește și: