Cum folosești emoticoane în cel mai nou Windows 10 fără alte programe

Cum folosești emoticoane în cel mai nou Windows 10 fără alte programe

Dacă te încântă enorm micile figurine colorate menite să transmită emoții în spațiul digital, ar fi bine să știi cum folosești emoticoane în Windows 10 Fall Creators Update.

În urmă cu câteva săptămâni, Microsoft a lansat cea mai recentă versiune de Windows. Intitulată Windows 10 Fall Creators Update, respectiva iterație continuă promisiunea oficialilor gigantului din Redmond vizavi de faptul că 10 va fi ultimul Windows. Orice schimbare mai mult sau mai puțin substanțială de interfață și funcționalitate va fi introdusă printr-o actualizare adusă Windows 10.

Amploarea update-urilor din ultimii ani pentru Windows 10 este foarte apropiată de cea a service pack-urilor pe care le vedeam lansate în trecut pentru Windows Xp, Windows Vista sau Windows 7. Printre actualizări se numără Anniversary Update, Creators Update, Fall Creators Update și nu numai.

Fall Creators Update este cel mai recent și mai stufos dintre ele. Printre schimbările de funcționalitate introduse, se numără facilitarea interacțiunii cu experiențe de realitate augmentativă. La polul opus al importanței se numără emoticoanele.

Pentru prima dată într-un sistem de operare Microsoft, Windows 10 Fall Creators Update vine la pachet cu emoticoane integrate nativ în sistemul de operare. Acestea sunt apelabile în orice moment și pot fi folosite atât într-un document Word, cât și atunci când redactezi un email pe Gmail în Google Chrome. Aproape orice aplicație pe care o ai instalată pe laptop sau desktop, atâta timp cât suportă introducerea de text, este compatibilă cu emoticoanele din Windows.

Dacă vrei să folosești emoticoane în Windows 10 Fall Creators Update, acestea apar pe ecran după ce ai apăsat în același timp pe tasta Windows și pe punct (.) – Windows + . Faci un click în fereastra în care vrei să apară și un al doilea click pe emoticonul cu pricina. Poți căuta un emoticon de interes foarte ușor, deoarece sunt împărțite pe categorii. Singurul motiv pentru care s-ar putea să nu-ți funcționeze acea combinație este dacă ai tastatura configurată în altă limbă decât engleză. Atunci, trebuie să apeși pe . oriunde ți-a fi amplasat ție pe tastatură în combinația cu tasta Windows..

Citește și: