11 feb. 2017 | 11:00

Cum blochezi pe cineva pe WhatsApp și ce se întâmplă după

TUTORIALE
Cum blochezi pe cineva pe WhatsApp și ce se întâmplă după

Pentru momentele în care te-ai săturat să fii contactat prin mesaje de un fost prieten sau un necunoscut, trebuie să știi cum blochezi pe cineva pe WhatsApp.

WhatsApp este cea mai populară platformă de mesagerie online la nivel global. Aproximativ 1,5 miliarde de indivizi folosesc serviciul celor de la Facebook pentru a ține legătura cu prietenii din străinătate sau cu fratele care se află în sufragerie în timp ce tu stai în dormitor. Marele avantaj al WhatsApp constă în volumul foarte mare de funcții incluse în aplicație, actualizările constante și stabilitatea serviciului. De când folosesc WhatsApp nu am auzit niciodată ,,să pice”.

WhatsApp funcționează însă pe baza numărului de telefon și oricine îți poate trimite mesaje atâta timp cât are acces la această informație banală. Asta înseamnă că s-ar putea să primești informații promoționale pe WhatsApp, mesaje de la persoane cu care nu mai ai nici o legătură sau de la un fost prieten cu care te-ai certat. În astfel de situații, cel mai bine ar fi să înveți cum blochezi pe cineva pe WhatsApp.

WhatsApp este o aplicație cross-platform cu mici variații de interfață de la o platformă la alta, dar procesul de mai jos este identic pe iPhone, Android sau Windows Phone. În primul rând, este important să reții că în momentul în care primești un mesaj de la o persoană pe care nu o ai în agendă, automat vei avea un buton de Block pe care îl poți folosi.

Pentru toți ceilalți, trebuie să intri în colțul din dreapta jos în Settings sau Setări la secțiunea Cont sau Account. Printr-un tap suplimentar pe Confidențialitate sau Privacy vei vedea un buton marcat Blocked sau Blocat. Aici ar trebui să vezi lista cu persoanele pe care le-ai blocat deja și un buton marcat Add sau Adăugați prin care poți alege persoanele din agendă pe care urmează să le blochezi. Pentru a elimina ulterior o persoană din lista de contacte blocate, din același meniu, cu un gest de swipe, poți permite din nou unei persoane să te contacteze.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele