Cum arată Fisker EMotion, mașina electrică de 115.000 de euro

Cum arată Fisker EMotion, mașina electrică de 115.000 de euro

Una dintre cele mai așteptate mașini electrice anunțate în ultimii ani este Fisker EMotion, iar acum ne putem forma o părere mai bună despre aspectul bolidului de lux.

Foarte mulți producători de autoturisme au ajuns în ultima perioadă să se implice în producția de mașini electrice. Indiferent dacă este vorba de prototipuri care au ajuns la târguri auto sau de modele comerciale, este evident că aceasta este direcția pieței auto. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză enormă faptul că designeri de renume din industrie cochtează cu astfel de creații.

Unul dintre cei mai apreciați designeri din domeniul auto este Henrik Fisker. El s-a aflat în spatele aspectului exterior al unor mașini precum BMW Z8, Aston Martin DB9, Aston Martin V8 Vantage, Fisker Karma, Galpin-Fisker Mustang Rocket, VLF Force 1 V10 și VLF Destino V8. Printre altele, a mai fost responsabil de designul unui superiaht și a unei motociclete. De câțiva ani însă, lucrează la o mașină electrică de lux intitulată Fisker EMotion.

fisker-emotion-image

Până la aceată oră, Fisker EMotion, un bolid electric cu un preț de pornire de 115.000 de euro a apărut online doar sub forma unor randări extravagante. În secțiunile de fotografii atașate acestui material este prima oară când ne putem forma o opinie informată despre aspectul real al autoturismului.

Fisker EMotion este o mașină electrică realizată dintr-o combinație de aluminiu și fibră de carbon. Primele exemplare se vor livra în 2019, dar potențialii cumpărători se pot angaja la o precomandă începând cu 30 iunie anul acesta. Tot la finele acestei luni vom afla mai multe detalii tehnice despre mașină. Singurele specificații tehnice care se cunosc sunt viteza maximă – 260 kilometri pe oră și autonomia de peste 643 kilometri pe o încărcare. În plus, va veni cu o tehnologie avansată de încărcare rapidă care se va reflecta în 160 de kilometri de autonomie după 9 minute la priză. fisker-emotion-image-3

Citește și: