Cele mai așteptate comedii pe care trebuie să le vezi anul acesta

Cele mai așteptate comedii pe care trebuie să le vezi anul acesta

Acum câteva zile am pregătit un top cu cele mai bune comedii care s-au lansat până în momentul de față. Sigur, suntem doar în prima jumătate a anului, deci clar mai mai e loc de câteva titluri interesante.

Tocmai de aceea am zis să pregătesc o listă cu cele mai așteptate comedii ale anului 2017. Oferta este promițătoare și ar fi păcat să fie ratate filmele respective. Dar, ca să vă scutesc de un efort, mai jos am adunat cele mai populare și așteptate producții pentru amatorii de comedii. Între cele mai bune comedii care urmează să se lanseze avem titluri ca The Hitman’s Bodyguard, The House sau Once Upon a Time in Venice, iar lista completă este mai jos.

Cele mai bune comedii din 2017: Home Again

Home Again este o comedie ușoară, cu tentă romantică și care îi are pe Reese Witherspoon și Michael Sheen în roluri principale. Este povestea unei mame singure din Los Angeles care, cumva, ajunge să locuiască împreună cu trei bărbați mult mai tineri. Premiera oficială va fi în toamnă, mai precis la începutul lunii septembrie. Ce-i drept, era și timpul să apară o nouă producție cu Reese Witherspoon, mai ales că ultimele ei colaborări au fost cu câteva animații în care și-a împrumutat vocea.

Cele mai așteptate comedii: Kingsman: The Golden Circle

După trei de la Kingsman: The Secret Service, urmează și mult așteptata continuare. Primul Kingsman a avut o distribuție pe măsură, gen Samuel L. Jackson, Colin Firth și Michael Caine. A fost o comedie cu spioni în care se luau la mișto, într-un mod fin, toate stereotipurile despre filmele cu spioni. Partea a doua pare la fel de promițătoare și continuă cu același Colin Firth, plus o grămadă de actori consacrați: Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges și Pedro Pascal.

Comedii de top din 2017: Despicable Me 3

Nu cred că mai e loc de descriere pentru animația asta. Cei care au apreciat primele două filme din seria Despicable Me, cu siguranță așteaptă cu sufletul la gură și al treilea film. Partea bună e că vara asta va apărea și în cinematografe, premiera oficială fiind pe 30 iunie. Și, dacă cumva nu v-ați săturat între timp de minioni, e bine de știut că și de data asta vor avea destule apariții în film.

Cele mai bune comedii de anul acesta: Rough Night

E destul să arunci un ochi peste distribuția filmului și deja ți-a stârnit interesul. Mai precis, în această comedie apar Demie Moore și Scarlett Johansson. Din trailer pare un fel de The Hangover, numai că e cu femei de data asta. Este povestea unor femei care se regăsesc după câțiva ani buni, pentru o petrecere a burlacelor. Atmosfera se complică în momentul în care un stripper care a participat la petrecere moare. Premiera oficială este pe 16 iunie, deci garantat îl puteți vedea vara asta.

Comedii pe care trebuie să le vezi: The Hitman’s Bodyguard

The Hitman’s Bodyguard este unul dintre cele mai așteptate filme din acest an, nu doar comedii. Actorii sunt ales perfect: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman și mulți alții. Povestea este simplă, cei mai buni bodyguarzi din lume sunt nevoiți să lucreze împreună pentru un caz mai deosebit, numai că nu se înțeleg absolut deloc. Știu că la prime citire sună ca un film pe care l-ați mai văzut deja, dar în forma și combinația asta cu siguranță nu. În cinematografie va apărea în luna august, premiera oficială fiind pe 18.

Cele mai bune comedii: Logan Lucky

 

Din trailer, Logan Lucky pare foarte promițător, în fond ai umor, mașini și curse Nascar. Prin distribuție apar Daniel Craig, Adam Diver și Seth MacFarlane, deci nu pare nimic greșit cu comedia asta. Este vorba despre doi frați care vor să pună la cale un jaf în timpul unei curse Nascar. La fel ca și în exemplul de mai sus, premiera oficială este tot pe 18 august, deci încă un motiv bun să ții minte data respectivă.

Comedii de top în 2017: The House

 

The House este o comedie care îl are în prim plan pe William Ferrel, deci, în mare, știi deja la ce tip de umor să te aștepți. Deși începe ca o comedie ușoară, de familie, din trailer te prinzi rapid că lucrurile urmează să ia o întorsătură ciudată. Niște părinți pun pe picioare un cazinou ilegal, la subsolul casei, pentru că au cheltuit toți banii puși deoparte pentru facultatea fiicei lor. Premiera oficială este pe 30 iunie, asta însemnând că luna următoare cu siguranță vei putea viziona comedia în cinematografele de la noi.

Comedii de neratat anul acesta: Once Upon a Time in Venice

Și tot în luna iunie mai este anunțat și Once Upon a Time in Venice. Este o comedie cu o distribuție care n-are nevoie de prea multe explicații. Primul nume important e Bruce Willis de la care știi din start la ce să te aștepți, apoi mai merită menționat Jason Momoa pe care fiecare tipă îl știe, John Goodman, Famke Janssen și mulți alții.  Un detectiv caută o bandă de golani care i-au furat câinele. Știu că sună puțin a John Wick toată povestea, dar tot merită atenția, mai ales dacă ești fan Bruce Willis. Premiera e pe 16 iunie, deci clar vara asta reprezintă sezonul comediilor. Ştiu că este genul de comedie tipică combinată cu acţiune, dar, dacă vrei să-ți convingi prietena să te însoțească la cinematograf, e destul să-i spui că apare Khal Drogo în film.

Așadar, dacă nu știi la ce să te uiți vara asa și în restul anului, ține minte această listă cu cele mai bune comedii care urmează să se lanseze, iar atunci când apar filmele, pregătește-te să te distezi.

Citește și: