Cel mai scump Galaxy Note 8 vine la pachet cu un tablou de agățat pe perete

Cel mai scump Galaxy Note 8 vine la pachet cu un tablou de agățat pe perete

În anul acesta, valoarea smartphone-urilor de top a depășit câteva praguri importante. Cel mai relevant detaliu a ținut de preț, iar Galaxy Note 8 a ocupat locul doi, după iPhone X.

Amatorii de telefoane premium au avut ocazia în 2017 să cheltuiască peste 4500-5000 lei pe un smartphone. Cu astfel de sume generoase ai în continuare posibilitatea să-ți cumperi un Galaxy Note 8, Google Pixel 2 XL sau iPhone X. Pentru că acele valori se pare că sunt prea mici pentru unii utilizatorii, Samsung a lucrat în ultimele luni la o ediție specială de Galaxy Note 8.

Noul model de Galaxy Note 8 va fi disponibil în doar 99 de exemplare și va purta numele pretențios de Galaxy Note 8 X 99 Avant. Numărul din titlu este o referință la totalul de exemplare. Terminalul efectiv va celebra operele artistului coreean – Han Seung-Woo. Pictorul a colaborat cu Samsung pentru realizarea acestui dispozitiv într-o ediție limitată.

Având în vedere că respectivul artist nu este foarte popular la nivel internațional și că Note 8 are deja un preț mare de achiziție, s-ar putea să nu fie foarte mulți cei care vor să plătească aproximativ 1800 de dolari pentru gadgetul din imaginea de mai sus.

La interior, specificațiile tehnice ale Galaxy Note 8 X 99 Avant vor fi identice cu cele ale modelului standard de Note 8. În schimb, la exterior, telefonul va avea un finisaj negru mat. În plus, fiecare exemplar va fi oferit împreună cu o carcasă inspirată de un tablou al pictorului Han Seung-Woo. La rândul ei, respectiva lucrare este definită de trăsăturile unui tigru. Pachetul va include și un tablou cu diagonala 69 x 45 centimetri.

Pe partea de software, vei avea la dispoziție imagini de tapet create de artist, icoane cu tematică similară și un ecran de blocare cu un tigru, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Dacă te încântă ideea, vei putea cumpăra noul telefon doar cu 256GB de memorie internă de pe magazinul virtual Samsung din Coreea de Sud.
galaxy note 8 special edition-05

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI