31 mai 2017 | 11:54

Cadouri de Ziua Copilului pentru băieți: Care sunt cele mai bune oferte

ACTUALITATE
Cadouri de Ziua Copilului pentru băieți: Care sunt cele mai bune oferte

Dacă ai nevoie de idei de cadouri de Ziua Copilului pentru băieți, mai jos ai câteva sugestii care ar putea fi punctele perfecte de pornire.

Goana după cele mai bune cadouri de Ziua Copilului trebuie să înceapă din timp, pentru a putea vâna ofertele potrivite. De aceea, vă oferim câteva sugestii care vă pot veni în ajutor și vi le oferim cu ceva vreme înainte, ca să nu vă grăbiți foarte tare înainte de ziua cea mare.

Cadouri de Ziua Copilului pentru băieți: Puzzle mecanic 3D Seif

Băieții se pot bucura de 1 iunie de un puzzle mecanic 3D din lemn care le permite să construiască un seif în care pot păstra cele mai prețioase lucruri. Puzzle-ul este alcătuit din 179 de piese și dispune de o încuietoare adevărată pe care o poți deschide doar dacă știi combinația. Partea interesantă este că seiful poate fi spart dacă înțelegi mecanismul din spatele lui și cum se învârt rotițele și reprezintă un exercițiu de gândire nemaipomenit pentru cei mici. Puzzle-ul 3D poate fi achiziționat de AICI.11

Cadouri de Ziua Copilului pentru băieți: Elicopter din LEGO Technic

Una dintre cele mai bune oferte la cadouri de Ziua Copilului este elicopterul de transporturi grele din LEGO Tehnic. Modelul funcționează pe baza unui motor Power Functions care are rolul de a învârti rotoarele în sens invers. Elicopterul dispune de o rampă de încărcare, ușile de transport pot fi deschise, iar modelul poate chiar să ridice încărcătura inclusă. Acest model tehnic de elicopter din LEGO dispune o reducere de 27% și poate fi achiziționat de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului pentru băieți: Trotinetă MAXTAR Rider

Trotineta MAXTAR Rider este una dintre cele mai potrivite cadouri de Ziua Copilului pentru băieți. Acest model este realizat din oțel și dispune de un sistem de frânare, poziționat pe roata din spate. Trotineta MAXTAR Rider este pliabilă, fiind ușor de cărat și vine la o ofertă foarte bună, putând fi achiziționată de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului pentru băieți: Mașinuță cu telecomandă Lamborghini Gallardo

Mașinuța cu telecomandă Lamborghini Gallado Spider este disponibilă la frecvența de 27 MHz și are aproximativ 35 de centimetri lungime. Acest model dispune de o telecomandă cu ajutorul căreia poți realiza funcții complete, ghidând direcția de mers a mașinii, iar raza de acțiune este de până la 10 metri. Mașinuța cu telecomandă Lamborghini dispune de o reducere de 15% și poate fi cumpărată de AICI.