Cadouri de Ziua Copilului pentru fete: cele mai bune sugestii

Cadouri de Ziua Copilului pentru fete: cele mai bune sugestii

Dacă ai nevoie de cele mai bune idei de cadouri de Ziua Copilului pentru fete, noi îți punem la dispoziție o listă de oferte pe care nu trebuie să le ratezi.

Ziua Copilului este celebrată anual în ziua de 1 iunie, iar cei mici se așteaptă să aibă parte de o surpriză pe măsură. Pentru că Ziua Copilului se apropie cu pași repezi, vă punem la îndemână câteva sugestii de cadouri pentru fete care vă pot veni în ajutor în această perioadă.

Cadouri de Ziua Copilului pentru fete: Puzzle gigant de podea Janod Copacul Zânelor

Acest puzzle este ideal pentru fete de toate vârstele, reprezentând o modalitate simplă și utilă prin care acestea pot învăța cum să asambleze piesele. Rezultatul este un tablou de dimensiuni mari care poate fi păstrat pentru a decora camera celor mici. Puzzle-ul este alcătuit din 36 de piese și este ușor de depozitat, cutia sa fiind prevăzută cu mâner pentru transport. Dacă vreți să le faceți copiilor o surpriză de ziua lor, acest model poate fi achiziționat de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului pentru fete: Păpușa interactivă Zapf Baby Born

Păpușa interactivă Zapf Baby Born dispune de numeroase funcții care o transformă într-un partener de joacă ideal pentru o fată. Chiar și în era smartphone-urilor, consolelor și a jocurilor video, păpușile rămân unele dintre cele mai mari atracții pentru o fată, iar acest model dispune de opt funcții realiste care pot fi redate fără baterii, dar și de o cadă cu lumini LED și chiar de o caleașcă pentru prințesă. Acest model de păpușă interactivă vine cu o reducere de 20% și poate fi achiziționată de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului pentru fete: Castel de prințese LEGO

Acest model de castel pentru prințese LEGO este unul dintre cele mai interesante cadouri de Ziua Copilului pentru fete, mai ales pentru că îți pune mintea la contribuție și îți stimulează creativitatea. Această variantă are la bază 477 de piese din LEGO și le permite copiilor să construiască un castel al prințeselor Disney, din desenul animat Frozen. Acest produs se află momentan la o reducere de 10% și poate fi cumpărat de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului pentru fete: Bicicletă Mappy

Pentru că vremea rece a trecut și vara se apropie cu pași repezi, Bicicleta Mappy este un cadou ideal de Ziua Copilului pentru o fată și dispune chiar și de roți ajutătoare demontabile care i-ar veni în ajutor unui începător. În plus, bicicleta vine și cu apărătoare de noroi, coșuleț și alte accesorii utile care pot îmbunătăți experiența copilului tău. Bicicleta Mappy are o reducere de 30% și poate fi achiziționată de AICI.

Citește și: