Boxa bluetooth cu aspectul unui supererou va fi lansată de români pe Kickstarter

Boxa bluetooth cu aspectul unui supererou va fi lansată de români pe Kickstarter

O echipă de români va relansa în luna mai un proiect pe Kickstarter pentru a primi fondurile necesare creării unei boxe bluetooth care arată ca un umanoid robotic, conform start-up.ro.

Invenția care poartă numele Ad’Om Prime este continuarea unui proiect mai vechi de Kickstarter și care a fost anulat ulterior de Kalium Labs, o echipă de români coordonată de antreprenorul și consultantul Andrei Ursachi.

Creația Kalium Labs este de fapt o boxă bluetooth de 71 de centimetri care are forma unui supererou umanoid. Dispozitivul este amplasat pe o masă încorporată care maschează un router wireless, un subwoofer și un încărcător wireless. După cum menționam anterior, proiectul nu e la prima încercare, ci pe 22 noiembrie 2016 Kalium Labs l-a anulat de le Kickstarter pentru că a adunat 25.000 de dolari din cei 50.000 de dolari care constituiau scopul pe care ei și l-au propus. Trebuie să menționăm că la prima încercare compania cerea 130 de dolari pentru boxa bluetooth.

Pe lângă funcțiile pe care le-am amintit, Ad’Om Prime conține și un dispozitiv care extinde raza internetului wireless din casă și care dispune și de o lumină ambientală, putând fi folosit chiar și sub formă de lampă. Și doar cine nu ar vrea o lampă de forma unui umanoid spectaculos cu o asemenea postură? În plus, dacă ți se pare interesantă ideea cu lumina ambientală, ai posibilitatea să alegi între 16 milioane de variante.

Pe lângă această utilitate, standul wireless al boxei bluetooth îți permite să îți așezi noaptea telefonul cu încărcare wireless pe stativ, iar dimineața vei avea smartphone-ul pregătit pentru o nouă serie de provocări. Conform acelorași surse, aflăm că dispozitivul va fi trimis împreună cu un adaptor gratuit pentru Android și iOS.

Dacă ideea ți se pare interesantă și vrei să fi fi în permanență conectat la ultimele noutăți cu privire la boxa bluetooth cu aspect umanoid, puteți accesa pagina Kalium Sound Heroes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: