Apple te învață să faci poze cu iPhone 7 printr-o serie de tutoriale

Majoritatea smartphone-urilor de top actuale fac fotografii foarte bune, dar cei de la Apple vor să te ajute să faci poze cu iPhone 7 într-o manieră mai reușită.

Deja de câțiva ani, nici o cameră foto digitală nu este mai populară decât un iPhone. Utilizatorii de iDevice-uri sunt mai dornici ca niciodată să imortalizeze cadre spectaculoase folosind gadgeturile din dotare. Asta nu înseamnă însă că rezultatele sunt de fiecare dată reușite. Trecând însă peste acest detaliu de fond, 8 din cele 10 camere ce formează top 10 dispozitive folosite pentru fotografiile de pe Flickr sunt iPhone-uri mai noi sau mai vechi, iar situația nu pare să se schimbe prea curând.

Pentru că nu ne-am născut toți artiști, cei de la Apple și-au propus să ne facă viața mai ușoară dacă vrem să fim mai abili în a imortaliza fotografii memorabile.  În acest scop, tocmai au publicat pe YouTube un set de tutoriale pe care le poți vedea atașate acestui material. Toate sunt capturate și editate în modul portret, pentru a reproduce mai bine experiența utilizării un iPhone.

În principiu, aceste clipuri te învață să faci poze cu iPhone 7. Neoficial însă, sfaturile se aplică tuturor utilizatorilor de iPhone, chiar dacă rezultatele finale s-ar putea să destul de diferite, în funcție de calitatea camerei. Singura excepție de la regulă constă în tutorialul de mai sus pentru capturarea de portrete folosind iPhone 7 Plus. Cel mai mare iPhone din portofoliul gigantului din Cupertino incorporează două camere. Din acest motiv, te ajută să obții mult râvnitul efect de ceață în fundal combinată cu un subiect clar în prim plan.

Restul tutorialelor adresează abilitatea de a face fotografii macro, de a imortaliza cadre impresionante fără bliț, de a face o panoramă reușită sau de fotografia o scenă încărcată de acțiune. În mare parte, sfaturile nu sunt cele mai elaborate, dar clipurile merită văzute măcar o dată.

08:18 12.05.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video