iPhone 8 ar putea fi lansat abia în 2018

iPhone 8 ar putea fi lansat abia în 2018

Noul iPhone 8, despre care se zvonesc deja o mulțime de lucruri, ar putea să ajungă în mâinile cumpărătorilor abia în 2018.

Se pare că lucrurile se îndreaptă către o amânare a lansării telefonului, iar întrebarea cea mai importantă este cât de mult va fi decalată data de lansare a smartphone-ului, în acest caz. Analiștii de la Deutsche Bank au discutat despre faptul că device-ul ar putea să nu fie lansat în acest an, conform unui raport de la ValueWalk.

Conform raportului, mai mulți furnizori vorbesc despre faptul că diverse componente cheie sunt insuficiente, dar și că tehnologiile nu sunt încă perfecționate, astfel că lansarea s-ar putea amâna.

Raportul celor de la ValueWalk a fost publicat în urmă cu o săptămână și a citat surse anonime apropiate de Foxconn, principalul producător al Apple. Sursele spun că iPhone 8 nu va fi lansat în acest an, pe fondul lipsei de componente. Pe de altă parte, iPhone 7s, update-ul pentru varianta de telefon lansată în 2016, va fi disponibil în toamna acestui an.

Nu este foarte clar cât de precise sunt aceste informații, însă, arată businessinsider.com. ValueWalk nu sunt cunoscuți pentru știri majore despre Apple, iar o amânare de asemenea proporții ar însemna o mare provocare pentru companie. Cu toate acestea, zvonuri asemănătoare au fost discutate deja de persoane precum Ming-Chi Kuo, analist la KGI Securities. Acesta este de părere că iPhone 8 se va lansa odată cu modelele 7s și 7s Plus, dar va fi disponibil pentru vânzare după alte câteva luni, din cauza dificultăților de producție.

Deși este puțin probabil ca lansarea să fie devansată atât de mult, zvonurile ne arată că Apple are de-a face cu o situație destul de delicată în ceea ce privește producția noului flagship.

Citește și: