Apple Clips este o nouă aplicație care te ajută să fii creativ cu clipurile online

Apple Clips este o nouă aplicație care te ajută să fii creativ cu clipurile online

Nu eram sub nici o formă în pană de soluții pentru editare video pe mobil, dar gigantul din Cupertino a decis să lanseze noua Apple Clips.

Fiecare clip pe care îl realizați cu telefonul mobil poate trece printr-o serie stufoasă de filtre și aplicații terțe înainte să ajungă pe Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat și nu numai. Cu toate acestea, cei de la Apple au decis să-și manifeste și ei propria viziune în jurul acestui concept relativ simplu. Rezultatul final poartă numele Apple Clips și este o nouă aplicație gratuită ce poate fi descărcată gratuit de către posesorii de iPhone folosind acest link de AppStore.

Pentru utilizatorii de iDevice-uri, Apple Clips completează spațiul dintre editarea simplistă a clipurilor în Photos și funcțiile avansate ale iMovie. Pe de o parte, este ușor să considerați că nu aveți nevoie de ea. Pe de altă parte, dacă obișnuiți să postați multe clipuri online de pe mobil, ar fi păcat să nu-i dați o șansă.

Apple Clips își propune din primul moment în care ați pornit-o să fie cât se poate de ușor de folosit. Asta înseamnă că fie o folosiți pentru editarea unor clipuri existente, fie o utilizați în locul aplicației obișnuită de captură. Dacă optați pentru a doua variantă, în timp real puteți face gesturi de pinch și zoom pe filmare.

În contextul în care mulți dintre noi se uită la clipuri video pe Facebook în modul silențios, Apple Clip vă transcrie cuvintele din clip cât se poate de eficient. Astfel, indiferent dacă este vorba de un mesaj emoțional sau o relatarea amuzantă, toate vor ajunge la public. În mod evident, orice text poate fi editat cu ușurință și personalizat din punct de vedere vizual. Nu va lipsi suportul pentru elemente grafice animate, emoticoane supradimensionate și detalii de fundal cât se poate de colorate.

Fiecare clip video generat prin aplicația celor de la Apple poate fi livrat cu ușurință prietenilor prin iMessage sau poate ajunge pe Instagram, Facebook, YouTube sau Vimeo fără prea multe tertipuri.