19 iul. 2017 | 07:44

Noul Tinder te ajută să te cuplezi mai repede și mai informat

ACTUALITATE
Noul Tinder te ajută să te cuplezi mai repede și mai informat

Amatorii de Tinder ar trebui să vadă schimbări majore în următoarea perioadă în interfața aplicației.

Tinder nu a întâmpinat niciodată o problemă de popularitate. Deși au mai apărut câteva zeci de aplicații „de agățat” specializate pe diverse scenarii, Tinder continuă să fie cea mai utilizată la nivel global. Asta nu înseamnă însă că dezvoltatorii platformei nu fac eforturi pentru a se adapta pretențiilor sporite ale utilizatorilor.

Dacă folosești Tinder de ceva timp, ar trebui să fii surprins într-un mod plăcut de schimbările de interfață pe care le vei vedea în zilele și săptămânile următoare. Detaliate în capturile de ecran de mai sus, toate au fost implementate pentru a pune accent pe conținut, mai mult decât pe butoane și meniuri stufoase.

Imaginile sunt mai mari și multe dintre butoane sunt ascunse. În momentul în care vezi fotografia unei persoane, printr-un tap în stânga sau dreapta imaginii vei vedea poza anterioară sau ulterioară. Deși acest detaliu nu va fi foarte evident de la început, după ce te-ai obișnuit cu el, vei fi mai eficient la navigat. Swipe-urile spre stânga sau spre dreapta pe o imagine vor funcționa la fel – îți place sau nu-ți place.

Un tap în zona de jos a pozei, în dreptul numelui, va deschide întregul profil al persoanei. Din multe puncte de vedere, acest sistem este mai intuitiv și te va ajuta să ajungi mai ușor la informațiile de care ai nevoie despre o anumită persoană. În privința fotografiilor efective, acestea sunt afișate pe întregul ecran, iar rama albă pe care am asociat-o de-a lungul anilor cu Tinder a dispărut aproape complet.

Cine-i pasionat de programare ar trebui să știe că noua aplicație Tinder a fost dezvoltată pe limbajul Swift 3 și arhitectura Discover. Implicit, ar trebui să fie mai rapidă pe iPhone și cu mai puțin probleme de funcționare. Actualizarea ar trebui să fie accesibilă tuturor în următoarele zile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele