16 feb. 2017 | 07:47

Aplicația de mobil Yahoo Mail introduce o funcție foarte utilă

ACTUALITATE
Aplicația de mobil Yahoo Mail introduce o funcție foarte utilă

Este foarte probabil să mai aveți o căsută de email pe Yahoo, iar printr-o actualizarea adusă Yahoo Mail aveți un motiv în plus să instalați aplicația omonimă.

În contextul în care un cont de email pe Yahoo putea fi adăugat pe un smartphone într-o varietate foarte mare de moduri, nu prea aveați nici un motiv să vă instalați Yahoo Mail. Până și aplicația Gmail vă permitea să atașați un cont de Yahoo contului vostru de Google. Într-o perioadă în care încrederea în Yahoo a atins cote alarmante, compania americană a decis să anunțe o actualizare foarte importantă pentru aplicația de mobil aferentă serviciului de email.

Prin intermediul celei mai noi versiuni de Yahoo Mail pentru Android și iOS beneficiați de două funcții noi ce nu merită trecute cu vederea. Prima dintre ele este intitulată Caller ID într-o manieră cât se poate de simplă și eficientă. Aceasta vă asociază posibile nume și adrese de email persoaneor care vă sună și pe care nu le aveți deja în agendă. Ca un avantaj suplimentar, indiferent de momentul în care veți activa funcția, veți putea vedea contacte asociate și apelurilor recente necunoscute. Chiar și atunci când tastați un număr nou de telefon și nu-l aveți în agendă, veți vedea un nume asociat dacă respectivul v-a scris vreodată un email.

A doua funcție intitulată Photo Upload automatizează crearea de copii de siguranță pentru poze, în funcție de preferințele utilizatorilor. O singură confirmare este necesară pentru ca aplicația de email să aibă acces la fotografii și să înceapă copierea lor în Cloud. Printr-un algoritm avansat de inteligență artificială, continuțul imaginilor este identificat și indexat. Astfel, dacă vreți să trimiteți unui prieten o fotografie cu un apus sau cu o plajă, este suficient să tastați aceste cuvinte cheie. Noile funcții vor fi introduse în Yahoo Mail pentru iOS și Android tuturor utilizatorilor aplicațiilor de mobil în perioada imediat următoare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele