S-a lansat Allview X4 Soul Lite: Preț și specificații

S-a lansat Allview X4 Soul Lite: Preț și specificații

Compania românească a lansat Allview X4 Soul Lite, un terminal care vine cu specificații bune pentru 2017 și cu un preț destul de accesibil. Varianta Lite a seriei X4 Soul va dispune și de cameră foto duală.

X4 Soul Lite este echipat cu o cameră de 13MP, f/2.0, care are rolul de a capta imaginea, în timp ce a doua cameră va citi date legate de profunzimea câmpului vizual. Aceste informații vor fi folosite apoi pentru a crea efectul de blur specific camerelor DSLR. Camera frontală de 8MP, f/2.0, este prevăzută cu led flash dual tone. X4 Soul Lite va dispune și de tehnologia FastPass, dezvoltată împreună cu Google și MediaTek, care aduce cu sine un sistem stabil, optimizat, flexibil în ceea ce privește alegerea aplicațiilor.

Terminalul integrează un procesor octa-core și este disponibil în două variante de memorie: 3GB RAM și 16GB spațiul de stocare sau 4GB RAM și 32GB memorie Flash. Sistemul de operare este Android 7.0 Nougat. Allview X4 Soul Lite oferă conectivitate 4G, cu viteze de download de 300Mbps, aceasta realizându-se în ambele standarde, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate.

Corpul lui Allview X4 Soul Lite măsoară puțin peste 7 mm grosime, dimensiune ce înglobează un acumulator de 3.000 de miliamperi. Senzorul de amprentă se află pe fața telefonului, iar Allview susține că poate debloca terminalul în doar 0.2 secunde.  Display-ul cu care vine echipat noul telefon este un IPS Full HD de 5,5 inci și utilizează tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD), care asigură o saturație bună a culorilor.

X4 Soul Lite este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă pe site-ul allview.ro la prețul de 1.199 lei (varianta 3GB) și 1349 lei (varianta 4GB). Livrările vor începe din 26 iunie. Cei care vor cumpăra smartphone-ul în perioada de precomandă vor beneficia de un voucher de reducere în valoare de 200 de lei.

Citește și:
Etichete: